• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Προετοιμάζεται ο Bautista
Ίσως λάβει μέρος στο Grand Prix του Εστορίλ
Νέα 22/04/2011 - 17:28

Ο Alvaro Bautista επανέρχεται σταδιακά στο προσκήνιο καθώς άρχισε την προπόνηση για να δυναμώσει το αριστερό πόδι του έπειτα από την εγχείρηση που έκανε σε αυτό (θυμίζουμε ότι είχε τραυματιστεί στον μηρό του στο Κατάρ).

 

Οι γιατροί που παρακολουθούν την ανάρρωσή του δεν είναι σε θέση ακόμα να πουν με βεβαιότητα εάν θα του επιτρέψουν να λάβει μέρος στο Grand Prix του Εστορίλ ή όχι. Αυτό θα το αποφασίσουν στις 28 Απριλίου, οπότε και θα τον εξετάσουν λίγο πριν τον αγώνα.

 

Ο Ισπανός αναβάτης της Suzuki δήλωσε σχετικά:

«Θέληση μου είναι να λάβω μέρος στο Εστορίλ. Το πρόβλημα είναι ότι πέρασα πολλές ημέρες στο κρεβάτι και αυτό χειροτέρεψε την ικανότητα κίνησης του ποδιού ενώ και ο ρυθμός ανάρρωσής μου δεν είναι αυτός που περίμενα. Έπειτα από την πρώτη εγχείρησή μου στο Κατάρ πέρασα δύσκολα. Εκεί, μου έκαναν μια μεγάλη τομή και δεν την έκλεισαν. Έτσι ταξίδεψα στην Ισπανία με το πόδι μου ανοιχτό και με τους μύες να φαίνονται –ένα τρομακτικό θέαμα. Δεν μέτρησα την τομή αλλά πρέπει να είχε μήκος περισσότερο από 30 εκατοστά. Χρειάστηκαν 49 ράμματα για να κλείσει. Έτσι προηγούμαι στο… Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ραμμάτων!» κατέληξε με αυτοσαρκαστική διάθεση ο Bautista.

 

Όπως έγινε γνωστό από την Suzuki, εάν τελικά οι γιατροί δεν του επιτρέψουν να πάρει μέρος στο Grand Prix του Εστορίλ, θα τον αντικαταστήσει ο Nobuatsu Aoki, ο αναβάτης-δοκιμαστής της ομάδας. Μάλιστα έχει προγραμματιστεί να κάνει δοκιμές (ο Aoki) την επομένη του αγώνα, για να εξελίξει περισσότερο την μοτοσυκλέτα.

 

Ο John Hopkins, o οποίος αντικατέστησε τον Bautista στο προηγούμενο Grand Prix στη Χερέθ, δεν μπορεί αυτή τη φορά να πράξει το ίδιο λόγω αγωνιστικών υποχρεώσεών του στο Βρετανικό Πρωτάθλημα Superbike που γίνεται το ίδιο Σαββατοκύριακο.

Επόμενο άρθρο »

O Rossi ο Ιταλός αθλητής με τις μεγαλύτερες αμοιβές

« Προηγούμενο άρθρο

Οχτώ χρόνια χωρίς τον Kato

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα