• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Dovizioso: «Ήταν επικίνδυνο να συνεχίσω»
Εξήγησε γιατί μπήκε στα πιτς να αλλάξει το πίσω λάστιχο
Νέα 07/04/2011 - 17:45

Ο Andrea Dovizioso, ο οποίος τερμάτισε στη 12η θέση (τελευταίος) στο Grand Prix της Jerez δήλωσε ότι αυτό οφείλεται στην κακή πρόσφυση που είχε το πίσω ελαστικό της μοτοσυκλέτας του κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Ο Ιταλός αναβάτης της Repsol Honda, ο οποίος 10 γύρους πριν τον τερματισμό μπήκε στα πιτς να τo αλλάξει, επεσήμανε σχετικά:

 

«Είμαι πολύ απογοητευμένος από ό,τι έγινε. Πρέπει να καταλάβουμε γιατί συνέβη, όμως σε όλο τον αγώνα ένοιωθα ότι το πίσω ελαστικό δεν συμπεριφερόταν σωστά. Επίσης, η ρύθμιση της ανάρτησης δεν ήταν αυτή που έπρεπε αλλά και το σύστημα ελέγχου της πρόσφυσης δεν λειτουργούσε σωστά. Έτσι το πίσω λάστιχο σπίναρε και υπερθερμάνθηκε.

Απέμεναν 10 γύροι ως το τέλος και, καθώς ένοιωθα ότι ήταν επικίνδυνο να συνεχίσω, αποφάσισα να μπω στα πιτς και να αλλάξω λάστιχο για να μπορέσω να τερματίσω και να πάρω κάποιους βαθμούς. Ήταν κρίμα επειδή είμαι ανταγωνιστικός σε βρεγμένη πίστα και στη Χερέθ είχα μια καλή ευκαιρία να φέρω ένα καλό αποτέλεσμα. Επίσης είναι κρίμα επειδή στο ζέσταμα πριν τον αγώνα, που κι αυτό έγινε σε βρεγμένη πίστα, ήμουν τρίτος» κατέληξε ο Dovizioso.

Επόμενο άρθρο »

Εγχειρίζεται σήμερα ο Crutchlow

« Προηγούμενο άρθρο

Συζήτηση αντιντόπινγκ στη Χερέθ

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA