• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Stoner: «Δεν ξέρουν ακόμη την μοτοσυκλέτα» (την Ducati)
Άρχισε ο ψυχρός πόλεμος με τον Rossi
Νέα 15/03/2011 - 11:30

O Casey Stoner από την Laguna Seca του 2008 δεν έχει ξεπεράσει τη φραστική διαμάχη με τον Rossi και τώρα που βρίσκεται σε πλεονεκτική θέση – όσον αφορά τα αποτελέσματα των δοκιμών – ρίχνει λάδι στη φωτιά με δηλώσεις που έμμεσα και άμεσα αφορούν τον Ιταλό 9 φορές Παγκόσμιο Πρωταθλητή. 

«Η Ducati είναι ανταγωνιστική. Στο ξεκίνημα της περσινής χρονιάς εγώ ήμουν αυτός που έκανα τα λάθη στους πρώτους γύρους (σημ.: πρώτη φορά το παραδέχεται ανοικτά), αλλά στο τέλος της σεζόν ήταν μια μοτοσυκλέτα που κέρδιζε. Αυτοί (οι τωρινοί οδηγοί της Ducati κ.λπ.) το μόνο που πρέπει να κάνουν είναι να την συνηθίσουν. Κάνουν σχόλια τώρα, αλλά δεν ξέρουν πραγματικά την μοτοσυκλέτα, ακόμη. (ποιόν να εννοεί άραγε;…) Ο Rossi θα το βρει. Μπορεί να του πάρει λίγο χρόνο, αλλά θα το βρει», είπε ο Stoner και τα τύμπανα του ψυχολογικού πολέμου άρχισαν να κτυπούν.

Βέβαια ο μάστερ του είδους τα τελευταία χρόνια θεωρείται ο Rossi, όμως οι θρασείς πιτσιρικάδες (βλέπε Casey, Jorge) έχουν αρχίσει να «βγάζουν γλώσσα» και μάλιστα τώρα που ξέρουν ότι ο Valentino βρίσκεται σε μεγάλη πίεση λόγω των υψηλών προσδοκιών που έχουν οι οπαδοί του ίδιου και της Ducati σε όλον τον κόσμο. Αυτό που δεν υπολογίζει ο Αυστραλός Παγκόσμιος Πρωταθλητής του 2007, είναι ότι ο Ιταλός είναι ήρεμος και ξέρει καλά να περιμένει και να έχει υπομονή.

 

Κατά τα άλλα ο Stoner είπε για την 2η μέρα του τεστ, μόλις δύο μέρες πριν την έναρξη του Πρωταθλήματος του 2011:

«Είμαι πραγματικά ευχαριστημένος, κοιτώντας τους χρόνους, όλοι έχουν βελτιωθεί. Εμείς καταφέραμε κάποια πράγματα και μπαίνω στον Αγώνα με αυτοπεποίθηση, αλλά την ίδια στιγμή όλοι οι υπόλοιποι θα βελτιώσουν τις ρυθμίσεις τους και έτσι δεν μπορούμε να είμαστε χαλαροί. Βρήκαμε μια καλή θέση οδήγησης και είχα ευχαριστημένος με αυτήν, αφού στην Sepang είχαμε μετακινήσει τη θέση προς τα πίσω για να βρούμε πρόσφυση, εδώ τρέξαμε με μια πιο ουδέτερη ρύθμιση και όλα φαίνεται να δουλεύουν καλά».

 

Επόμενο άρθρο »

Κατάρ, Yamaha: Και πάλι ταχύτερος ο Spies

« Προηγούμενο άρθρο

Η Ηοnda έκλεισε τα εργοστάσια στην Ιαπωνία

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα