• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Συνεργασία Dorna και BMW ως το 2016
Η Βαυαρική εταιρεία παραμένει επίσημος προμηθευτής οχημάτων
Νέα 01/03/2011 - 10:36

Ο Carmelo Ezpeleta, Διευθύνων Σύμβουλος της Dorna Sports, και ο Kay Segler, Πρόεδρος της BMW Motorsport, υπέγραψαν συμφωνία συνεργασίας μέχρι το 2016 στην οποία προβλέπεται ότι η Βαυαρική εταιρεία θα είναι ο επίσημος προμηθευτής οχημάτων για τις ανάγκες διεξαγωγής των MotoGP.

 

Η συνεργασία των δύο εταιρειών έχει ξεκινήσει από το 1999 και η συμφωνία ανανέωσης υπεγράφη κατά τη διάρκεια παράδοσης των οχημάτων για τους αγώνες του 2011. Σε αυτή προβλέπεται ότι μέχρι το 2016 η BMW θα παρέχει ετησίως στην Dorna έξι αυτοκίνητα ασφαλείας, δύο μοτοσυκλέτες ασφαλείας και εννέα βαν για τη μεταφορά υψηλών προσώπων, για τους αγώνες που θα διεξάγονται επί Ευρωπαϊκού εδάφους. Σε αυτούς που θα γίνονται σε άλλες ηπείρους προβλέπεται ότι θα αποστέλλονται δύο αυτοκίνητα ασφαλείας και δύο μοτοσυκλέτες ασφαλείας. Τα αυτοκίνητα θα είναι η Σειρά 1 Coupe M και η Χ6 M.

 

Σε δηλώσεις του ο κ. Ezpeleta τόνισε:

«Είμαι ενθουσιασμένος που μπορώ να ανακοινώσω την ανανέωση της συνεργασίας μας. Η BMW συμβολίζει την ποιότητα κατασκευής και τις υψηλές επιδόσεις, όπως άλλωστε και το MotoGP, και ενισχύει το κύρος του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος ως μια διεθνώς αναγνωρίσιμη εταιρεία. Η παρουσία της BΜW στο MotoGP είναι δεδομένη και διαδραματίζει κεντρικό ρόλο στην καθημερινότητα του θεσμού. Μπορούμε να βασιζόμαστε σε αυτή για ένα ευοίωνο μέλλον αναφορικά με τους τομείς της ασφάλειας και της ποιότητας του σπορ μας.»

Επόμενο άρθρο »

Βραβεύτηκαν οι Lorenzo και Marquez

« Προηγούμενο άρθρο

H νέα Honda CBR250R

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα