• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
H νέα Honda CBR250R
Παρουσιάστηκε στην Ινδονησία
Νέα 01/03/2011 - 17:45

Έπειτα από τις επιτυχημένες δοκιμές στην πίστα της Sepang ακολουθούν λίγες ημέρες χαλάρωσης για τους αναβάτες της Repsol Honda και μια καλή ευκαιρία για δημόσιες σχέσεις.

Έτσι οι Casey Stoner, Dani Pedrosa και Andrea Dovizioso βρέθηκαν στην Τζακάρτα (Ινδονησία) όπου παρουσίασαν επίσημα την καινούργια Honda CBR250R, η οποία θεωρείται μια μοτοσυκλέτα της πολυτελούς σπορ κατηγορίας στην εγχώρια αγορά.

 

Παρών στην εκδήλωση ήταν και ο κ.Tetsuo Suzuki, Πρόεδρος του HRC και Διευθύνων Σύμβουλος του τμήματος Έρευνας και Εξέλιξης της Honda, ο οποίος δήλωσε:

«Φέτος θα δείτε στις μοτοσυκλέτες μας το λογότυπο “Μία Καρδιά”, τόσο σε αυτές του εμπορίου όσο και στις αγωνιστικές. Συγκινήθηκα όταν έμαθα ότι η σημασία αυτού του λογότυπου, που εμπνεύστηκαν οι άνθρωποι της Astra Honda, είναι πως απευθύνεται σε όσους είναι νέοι στην καρδιά και κυνηγούν τα όνειρά τους. Αυτός είναι και ο πυρήνας του πνεύματος και της φιλοσοφίας της Honda. Mε το λογότυπο “Μία Καρδιά” υποσχόμαστε να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κερδίσουμε το φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα» κατέληξε ο κ. Suzuki. 

 

Η Astra Honda, ένας από τους χορηγούς της αγωνιστικής ομάδας, είναι ο αντιπρόσωπος της Ιαπωνικής εταιρείας στην Ινδονησία. Οι πωλήσεις μοτοσυκλετών στην εκεί αγορά έφτασαν πέρσι τα 7,4 εκατομμύρια πωλήσεις από τις οποίες τα 3,4 εκατομμύρια διακινήθηκαν από το δίκτυο της Astra Honda. Εκτός από τις επιχειρηματικές δραστηριότητες, η εταιρεία φροντίζει για την ανάδειξη νέων ταλέντων αλλά και για την οδηγική εξέλιξή τους στην πίστα της Suzuka υπό την καθοδήγηση του Noboru Ueda, του πρώην αναβάτη της Hondaστο MotoGP.

Επόμενο άρθρο »

Συνεργασία Dorna και BMW ως το 2016

« Προηγούμενο άρθρο

Γενική συνέλευση Σ.Ο.Α.Μ. στις 2 Μαρτίου

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα