• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
E. Laverty: «Θέλω να είμαι στην πρώτη πεντάδα»
Δηλώνει βέβαιος ότι θα διακριθεί φέτος
Νέα 14/02/2011 - 19:55

Ο Ιρλανδός οδηγός της Yamaha είναι αισιόδοξος ότι θα καταφέρει να διακριθεί στο WSBK, παρότι είναι η πρώτη χρονιά που μετέχει στο θεσμό.

Ο Laverty έδειξε τις ικανότητές του από την πρώτη στιγμή και έχει χαρακτηριστεί «απειλή» για τους αντιπάλους του. Ωστόσο, ο ίδιος προτιμά να κρατά χαμηλούς τόνους.

«Αν στο τέλος της χρονιάς τερματίσω στην πρώτη πεντάδα ή εξάδα, θα είμαι πολύ ικανοποιημένος. Εάν είμαι στην πρώτη τριάδα θα βρεθώ σε μια εκστατική κατάσταση! Στην αρχή θέλω να καταφέρω δύο καλά αποτελέσματα. Δεν σκοπεύω να κυνηγήσω τον τίτλο αμέσως, αν και ξέρω ότι είμαι σε θέση να το πράξω».

 

Όταν ρωτήθηκε για τον Marco Melandri, τον ομόσταυλό του, ο E. Laverty δήλωσε:

«Με τον Marco τα πάμε πολύ καλά. Έχει ισχυρή προσωπικότητα αλλά είναι πολύ καλός τύπος, προσγειωμένος και –σε αντίθεση με άλλους Ιταλούς αναβάτες– ήρεμος. Ποτέ ως τώρα δεν είχα έναν συναθλητή που να αισθάνομαι να με πιέζει. Νομίζω ότι αυτό θα με κάνει πιο ανταγωνιστικό και θα έχω ένα μέτρο σύγκρισης. Πάντως, θεωρώ ότι και αυτός θα αισθάνεται πίεση από το γεγονός ότι θα πρέπει να με κερδίζει».

 

Ο Laverty δήλωσε επίσης ότι στην ομάδα της Yamaha δεν κάνουν διακρίσεις μεταξύ των δύο οδηγών και ότι οι μοτοσυκλέτες θα είναι ισοδύναμες, αναφορικά με την προετοιμασία τους.

«Αναμφίβολα, θα έχουμε ίση αντιμετώπιση από την ομάδα. Η R1 είναι πολύ πιο αξιόπιστη απ’ ό,τι στις δοκιμές στο Magny-Cours. Ο κινητήρας είναι ισχυρότερος, πιο ομαλός στη λειτουργία του ενώ βελτιώθηκε η απόδοση των ηλεκτρονικών και η ρύθμιση της ανάρτησης», κατέληξε.

Επόμενο άρθρο »

Ανοιχτή επιστολή Βασίλη Ορφανού

« Προηγούμενο άρθρο

Η Yamaha στην Moto3

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα