• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Οι δηλώσεις του Α. Bautista
Παρέμεινε γρήγορος και την δεύτερη ημέρα
Νέα 02/02/2011 - 16:11

Ο Alvaro Bautista, σήμερα, σημείωσε τον ταχύτερο προσωπικό του χρόνο στην πίστα της Sepang, τουλάχιστον προς το παρόν. Οι άνθρωποι της Rizla Honda δοκίμασαν πολλές νέες ρυθμίσεις στην μοτοσυκλέτα με σκοπό να εξάγουν τα καλύτερα δυνατά συμπεράσματα. Έτσι πειραματίστηκαν με αλλαγές στο πλαίσιο και το πίσω ψαλίδι.

 

Ο Bautista, ο οποίος βρέθηκε στην όγδοη θέση της κατάταξης, είπε αναφορικά με την επίδοσή του:

«Από την πρώτη στιγμή που ανέβηκα στην GSV-R ένοιωσα άνετα και ήμουν σε θέση να καταλάβω τι κάνει η μοτοσυκλέτα. Έκανα έναν γρήγορο χρόνο ήδη από τον πρώτο γύρο και ήμουν κοντά στους πρώτους, εκτός από τον Dani (Pedrosa) ο οποίος ήταν σαν να προσπαθούσε για τα επίσημα χρονομετρημένα δοκιμαστικά! Το σημαντικό για εμένα ήταν ότι μπορούσα να κάνω χρόνο κοντά στο 2’:01’’ ακόμα και με κρύα λάστιχα. Δοκιμάσαμε διάφορες ρυθμίσεις στο πλαίσιο και τα αποτελέσματα ήταν ξεκάθαρα για εμάς. Επίσης βελτιώσαμε την συμπεριφορά και την αίσθηση της εμπρός ανάρτησης στις στροφές. Οι μηχανικοί έχουν κάνει καλή δουλειά με το traction control το οποίο με βοηθά να βγαίνω ομαλά από αυτές.

Σήμερα έκανα 63 γύρους και κουράστηκα κάπως γι’ αυτό και δεν πίεσα να κάνω καλύτερο χρόνο στο τέλος όπως οι υπόλοιποι. Θεωρώ ότι είναι πιο σημαντικό να καταλάβω πώς συμπεριφέρεται η μοτοσυκλέτα με φθαρμένα ελαστικά. Είμαι πολύ χαρούμενος από τις βελτιώσεις που έχουν κάνει οι μηχανικοί της ομάδας και το χαίρομαι!»

Επόμενο άρθρο »

Sepang: Φωτογραφικό αφιέρωμα

« Προηγούμενο άρθρο

Δηλώσεις των Pedrosa, Stoner, Dovizioso

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα