• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
O Pedrosa έσπασε τα χρονόμετρα
Με μαλακά λάστιχα το πρωί όλοι οι οδηγοί στην Sepang
Νέα 02/02/2011 - 09:37

 

Με τους τοπικούς ειδικούς να περιμένουν βροχή για το απόγευμα, από τις 15:30 και μετά, οι περισσότεροι οδηγοί ξύπνησαν νωρίς – νωρίς και μπήκαν στην πίστα, από τις 9:20 ο Nicky Hayden. Η θερμοκρασία ήταν πολύ καλή, γύρω στους 25 Κελσίου, τα μαλακά λάστιχα της Bridgestone φορέθηκαν στις μοτοσυκλέτες και όλοι οι οδηγοί βελτίωσαν αρκετά τους χθεσινούς τους χρόνους.

Όλοι; Όχι, ο Dani Pedrosa είναι η εξαίρεση αφού δεν βελτίωσε πολύ τον χρόνο του, τον διέλυσε και με 2:00.770 πλησίασε το απόλυτο ρεκόρ πίστας που έχει ο Valentino Rossi από το 2009 με 2:00.518.

Για να καταλάβει κανείς τη διαφορά που έχει ο Ισπανός το πρωί, είναι 0.738 του δευτερολέπτου ταχύτερος από τον επόμενο οδηγό – που είναι ο Spies – διαφορά που είναι τεράστια, αφού τους 10 επόμενους οδηγούς χωρίζει μόνο ένα δευτερόλεπτο. Έβαλε λοιπόν ψηλά τον σημερινό πήχη ο Dani και έδειξε ότι μόλις γίνει τελείως καλά με την περιοχή της κλείδας του, θα είναι αυτός που θα δίνει το ρυθμό φέτος από την πλευρά της Honda.

Ο Ben Spies με μπλε Yamaha M1 σήμερα σημείωσε 2:01.508, βελτιώνοντας κατά 8 δέκατα τον χθεσινό του χρόνο.

Ένα ολόκληρο δευτερόλεπτο βρήκε σήμερα ο Andrea Dovizioso που είναι στην 3η θέση, μπροστά από τους Jorge Lorenzo και Casey Stoner, τους χθεσινούς δύο πρώτους.

Ο Valentino Rossi έκανε 20 γύρους, βελτιώνοντας κατά 6 δέκατα τον χθεσινό χρόνο του, αλλά μένοντας στην 14η θέση.

Ο φίλος του Marco Simoncelli έκανε πολύ λίγους γύρους και έχασε το μεγαλύτερο μέρος του καλού καιρού, με κάποιο πρόβλημα στα ηλεκτρικά της RC212V.

Σήμερα πρώτη Ducati είναι η Desmosedici του Nicky Hayden, στην 10η θέση.

Επόμενο άρθρο »

Ανακούφιση για τον ώμο του Rossi

« Προηγούμενο άρθρο

Οι δηλώσεις των M. Simoncelli, H. Aoyama

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα