• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Εξέλιξη για την Aprilia του Max Biaggi
Δοκιμές στο Philip Island
Νέα 26/11/2010 - 12:54

Οι εργοστασιακές ομάδες της Aprilia και της Yamaha βρίσκονται στην Αυστραλία, για τριήμερες δοκιμές, τώρα που ο καιρός είναι καλός στην πίστα του Philip Island. Η πραγματική πρώτη φορά του Marco Melandri με την R1 με την οποία θα αγωνιστεί το 2011, έδωσε στην ομάδα τις ιδέες για την κατεύθυνση που θα έχει η εξέλιξη της μοτοσυκλέτας. Μαζί του και ο άλλος οδηγός της ομάδας ο Eugene Laverty, που ήδη είχε δοκιμάσει την μοτοσυκλέτα μετά το τέλος του Πρωταθλήματος στο Magny Cours. 

Για την Aprilia, οι Max Biaggi και Leon Camier, δοκίμασαν νέα πράγματα στην μοτοσυκλέτα που εξελίσσεται για το 2011. Ο Αγωνιστικός Διευθυντής του Ιταλικού εργοστασίου, ο Gigi Dall'Igna δήλωσε: «Δοκιμάζουμε κάποια πράγματα ώστε να λύσουμε τα προβλήματα που είχαμε εδώ στο Phillip Island, στον αγώνα της χρονιάς που πέρασε. Τα νέα πράγματα είναι ένα πιρούνι, ένα πίσω αμορτισέρ και γενικές ρυθμίσεις του πλαισίου».

Στην ίδια πίστα οι ομάδες θα επιστρέψουν για επίσημες δοκιμές στις αρχές Φεβρουαρίου, εν όψει της αγωνιστικής ρονιάς που ξεκινάει εκεί στις 27 Φεβρουαρίου.

 

Επόμενο άρθρο »

Jerez test: Η Suter-BMW σε καλό δρόμο

« Προηγούμενο άρθρο

Pro – Shop Dainese: Στην Κηφισιά υπό νέα διεύθυνση!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα