• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
O αδελφός του Hayden ξαναγυρνά στις ΗΠΑ
Μετά από μια μέτρια χρονιά στα WSBK
Νέα 21/11/2010 - 01:05

Ο Roger Lee Hayden, που εκτός από τα Superbike τον είδαμε και στην Laguna Seca να αντικαθιστά τον τραυματία De Puniet, αλλά και στην Moto2 στον αγώνα της Indianapolis, για την επόμενη χρονιά ξαναγυρνά στις ΗΠΑ και συγκεκριμένα στο Πρωτάθλημα AMA Pro Racing National Guard Superbike, με την ομάδα «Michael Jordan Motorsport Team». Ναι, καλά καταλάβατε, την ομάδα του πρώην διάσημου παίκτη του μπάσκετ, που έχει εδώ και χρόνια ομάδα στο Αμερικανικό Πρωτάθλημα. 

Ο Roger Lee είναι ο νεότερος από τους 3 αδελφούς Hayden και στην ομάδα αυτή θα έχει ομόσταυλο τον γνωστό Ben Bostrom. Αυτό θα επηρεάσει και τον Ben Spies, αφού μοιραζόταν το σπίτι του στην Ιταλία με τον Roger Lee, που αντί για ενοίκιο καθάριζε μερικές φορές την πισίνα!

Ο 26χρονος Αμερικανός πήρε το Πρωτάθλημα AMA Supersport το 2007 και στην καριέρα του, από το 2004, έχει 14 νίκες και 38 βάθρα.

«Είμαι ενθουσιασμένος που θα είμαι μέλος της ομάδας Jordan! Έχουν σπουδαίους μηχανικούς και είμαι ανυπόμονος να ανέβω στην μοτοσυκλέτα όσο πιο γρήγορα γίνεται. Είμαι έτοιμος να δείξω από τι είμαι φτιαγμένος… Είναι επίσης καλό να είμαι στην πατρίδα, δεν υπάρχει μέρος όπως το σπίτι σου», είπε ο νεότερος Hayden.

Ο Kreig Robinson, Αντιπρόεδρος της MJM δήλωσε:

«Το ότι υπογράψαμε με τον Roger Lee δίνει δύναμη στην προσπάθειά μας για το 2011. Είμαστε ενθουσιασμένοι και τον περιμένουμε να δοκιμάσει τον εξοπλισμό μας όσο γίνεται νωρίτερα. Ξέρουμε ότι ο Roger Lee θα φέρει την ένταση και η ομάδα μας θα απελευθερώσει τις δυνατότητές του».

 

Επόμενο άρθρο »

Για πρώτη φορά το 1ο φαβορί δεν είναι ο Rossi, είναι ο Lorenzo!

« Προηγούμενο άρθρο

O Rossi πήρε την απόφαση για Ducati, λόγω Hayden!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα