• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
PIAGGIOGROUP NEWS: ΝΕΟ PIAGGIO TYPHOON
Νέα Αγοράς 16/11/2010 - 10:46

Έφτασε το νέο Typhoon, ένα σκούτερ νεανικό, λειτουργικό αλλά και πιο διασκεδαστικό από ποτέ! Το best seller της Piaggio ανανεώνεται πλήρως αισθητικά και τεχνολογικά: δίπλα στο κλασικό δίχρονο 50άρι έρχεται να προστεθεί και η έκδοση με τον «ζωηρό» τετράχρονο κινητήρα 125 κ. εκ. 

 

Το Piaggio Typhoon, ένα αυθεντικό είδωλο στον κόσμο των scooter με πάνω από 500.000 πωλήσεις έως σήμερα, ανανεώνεται και διευρύνει την γκάμα του. Δίπλα στην ήδη γνωστή έκδοση 50 2Τ προστίθεται και η σπιρτόζα έκδοση 125 cc με τετράχρονο κινητήρα, για να καλυφθεί κάθε ανάγκη αστικής μετακίνησης.

 

Νέα ποδιά, νέα φωτιστικά σώματα, νέα γραφικά και γραμμές, αλλά και νέοι κινητήρες: το νέο Piaggio Typhoon μεγαλώνει σε σχήμα και διαστάσεις, παραμένοντας η ιδανική επιλογή. Ένα σκούτερ διασκεδαστικό και σπορ, που είναι ταυτόχρονα αξιόπιστο και λειτουργικό. Στο μπροστινό μέρος του Piaggio Typhoon έχουν υιοθετηθεί νέα σχεδιαστικά στοιχεία: το «ρύγχος καρχαρία», τυπικό χαρακτηριστικό του πιο νεανικού μοντέλου της Piaggio είναι τώρα πιο στιβαρό και επιβλητικό. Οι μεγάλες σχισμές - σήμα κατατεθέν του Piaggio Typhoon – μεγάλωσαν, άλλαξαν γωνία και εξαπλώθηκαν κατά μήκος των πλευρών της ποδιάς για να ακολουθήσουν το προφίλ των νέων προβολέων, που πλαισιώνουν τα μάτια του σκούτερ, με εντελώς νέα, πιο επιθετική και δυναμική, σχεδίαση. Η εμφάνιση του νέου Piaggio Typhoon αλλάζει και στο πίσω μέρος: υπερυψωμένο, με καθαρές γραμμές που ορίζουν μια ουρά πιο σπορ και δυναμική, ενώ παράλληλα το νέο κωνικό σχήμα προσδίδει κομψότητα στο σχεδιασμό. Το σύνολο συμπληρώνουν οι χειρολαβές του συνεπιβάτη, τοποθετημένες στο πίσω τμήμα της νέας σέλας – που έχει γίνει πιο μεγάλη και άνετη - και δένουν οπτικά με το νέο φωτιστικό.

 

Στο νέο Piaggio Typhoon υπάρχει επίσης δυνατότητα επιλογής γραφικών: μοντέρνα για να ταιριάζει στις προτιμήσεις του πιο νεανικού κοινού ή διακριτικά και κομψά για τους πιο ώριμους χρήστες. Νέα εμφάνιση, νέες τεχνικές λύσεις. Το Piaggio Typhoon αποκτά πλέον νέο πλαίσιο και τροχούς 12" για να απορροφούν καλύτερα τα κτυπήματα αλλά και για βελτιωμένη σταθερότητα. Επίσης, νέος είναι και ο 2βαλβίδος κινητήρας 125 κυβικών, με πολύ καλές επιδόσεις για να μπορεί να αντεπεξέρχεται με ασφάλεια σε όλες τις κυκλοφοριακές συνθήκες.

 

Με δυνατότητα επιλογής μεταξύ δύο σύγχρονων, ζωηρών και «καθαρών» κινητήρων, το Typhoon προσφέρει διαφορετικές λύσεις που μετατρέπουν σε διασκέδαση ακόμα και την καθημερινή οδήγηση στην αστική ζούγκλα. Επιπλέον, με ιδανική καμπύλη ροπής, η 4-χρονη έκδοση των 125 cc μπορεί να κινηθεί με ασφάλεια ακόμη και εκτός πόλης, σε δρόμους ταχείας κυκλοφορίας. Με τον πληθωρικό 2χρονο κινητήρα των 50 κ. εκ. το Piaggio Typhoon είναι ελαφρύ και ευκίνητο, δηλαδή ο τέλειος σπρίντερ της πόλης!

 

Το νέο Typhoon αναμένεται σύντομα στα σημεία πώλησης Piaggio, σε ελκυστικές τιμές:

Typhoon 50 2T : € 1.645

Typhoon 125 4T: € 1.750

 

* Δυνατότητα απόκτησης με το νέο 24μηνο επιδοτούμενο χρηματοδοτικό πρόγραμμα

Επόμενο άρθρο »

Τα κορυφαία φίλτρα BMC με όφελος 30%

« Προηγούμενο άρθρο

PIAGGIOGROUP NEWS: ΝΕΟ ATLANTIC 300cc

Χορηγοί