• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
PIAGGIOGROUP NEWS: ΝΕΟ ATLANTIC 300cc
Νέα Αγοράς 03/11/2010 - 09:46

Το Aprilia Atlantic ανανεώνεται και κάνει ντεμπούτο με νέα ταυτότητα και κινητήρα 300κ.εκ. Το Aprilia Atlantic είναι μια καθιερωμένη λύση για την αστική μετακίνηση, ιδιαίτερα σύγχρονη και φιλική προς το περιβάλλον: η άνεση, η προστασία και οι επιδόσεις που εγγυάται ένας από τους πιο εξαίρετους κινητήρες στην κατηγορία, κάνουν το Atlantic 300 το τέλειο μέσο για κάθε είδους μετακίνηση, εντός και εκτός πόλης. Είναι αναγνωρισμένος διεθνώς σαν ένας από τους καλύτερους κινητήρες για σκούτερ στην αγορά. 

 

Ο μονοκύλινδρος τετράχρονος υγρόψυκτος κινητήρας 300 κ. εκ., με ένα εκκεντροφόρο και τέσσερις βαλβίδες παρέχει ισχύ 22,1 hp και εξαίρετη μέγιστη ροπή (23,8 Νm στις 5.750 στροφές/λεπτό). Οι αριθμοί αυτοί μεταφράζονται σε αποτελεσματικότητα, δηλαδή ελαστικότητα και εξαιρετικές ρεπρίζ, χάρη στη δύναμη που είναι αξιοποιήσιμη από τις χαμηλές ταχύτητες.

 

Το Atlantic, στην έκδοση 300 κυβικών, επιβεβαιώνει τα υψηλού επιπέδου στάνταρ των χώρων και της άνεσης οδηγού και συνεπιβάτη, της υψηλής αεροδυναμικής προστασίας, της μεγάλης χωρητικότητας αποθήκευσης, της εργονομίας και της μέγιστης ασφάλειας: τομείς για τους οποίους το Atlantic δημιουργήθηκε, διατηρώντας τη συνήθη απλότητα και την αμεσότητα της χρήσης, αναμφίβολα σε στυλ Aprilia.

 

Η σέλα έχει πλήρως επανασχεδιαστεί και έχει νέο εργονομικό σχήμα με οσφυϊκή υποστήριξη (μικρό στήριγμα για τη μέση), επιτρέποντας στον αναβάτη να ακουμπά εύκολα με τα πόδια στο έδαφος. Εξαιρετική αποθηκευτική ικανότητα χάρη στο μεγάλο διαμέρισμα κάτω από τη σέλα, που διαθέτει φως και είναι εξοπλισμένο με μια πρακτική πρίζα για την φόρτιση κινητού τηλεφώνου. Στο πίσω μέρος της ποδιά υπάρχει ντουλαπάκι για διάφορα μικροαντικέιμενα που κλειδώνει. Είναι επίσης δυνατό να τοποθετηθεί στη σχάρα μια βαλίτσα 47 λίτρων (προαιρετικά).

 

Νέα είναι και η επεξεργασία της επιφάνειας των πλαστικών, τα γραφικά που το καθιστούν εύκολα αναγνωρίσιμο, όπως και το χρώμα της ζελατίνας, στοιχεία που υπογραμμίζουν την πληρότητα του οχήματος.

 

Το φινίρισμα και ο πλούσιος βασικός εξοπλισμός βελτιώνουν την αισθητική και υπογραμμίζουν την ποιότητα ενός σκούτερ με έντονο προσωπικό στυλ: κομψά χρώματα, δυναμικό και εκλεπτυσμένό στιλ, το Atlantic 300 εντάσσεται στην κατηγορία των «άνετων» σκούτερ, αλλά ταυτόχρονα είναι ιδιαίτερα συμπαγές, ιδανικό για την κυκλοφορία καθημερινά.  ,

 

Για να συμπληρωθεί ο πλούσιος στάνταρ εξοπλισμός του Atlantic 300, η Aprilia προσφέρει μια μεγάλη γκάμα αξεσουάρ, όπως μεγάλη ζελατίνα και ηλεκτρονικό συναγερμό. Η άριστη αναλογία ποιότητας/τιμής του εν λόγω σκούτερ επιβεβαιώνεται από τις εξαιρετικές επιδόσεις, το νέο εκλεπτυσμένο φινίρισμα και τα κορυφαία προσόντα. Ένα συνολικό προϊόν αναμφισβήτητης ποιότητας, στην ανταγωνιστική τιμή των 3.900 €.

Επόμενο άρθρο »

PIAGGIOGROUP NEWS: ΝΕΟ PIAGGIO TYPHOON

« Προηγούμενο άρθρο

Η νέα Triumph Daytona 675R

Χορηγοί