• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Valencia: Ο Melandri δυνατός στις δοκιμές των Superbike
Κοντά στους χρόνους του MotoGP!
Νέα 12/11/2010 - 14:55

O Marco Melandri, τέσσερις ημέρες μετά την 207η συμμετοχή του σε αγώνες GP, ξεκίνησε την καριέρα του στα WSBK, με τις επίσημες δοκιμές εν όψει 2011. 

Στην ομάδα της Yamaha, o Andrea Dosoli σε ρόλο Team Manager, συνεργάζεται και πάλι με τον Ιταλό οδηγό, με τον οποίο ήταν πέρυσι μαζί στην ομάδα της Hayate.

O Melandri αμέσως γύρισε σε ανταγωνιστικούς χρόνους και δήλωσε ότι είναι πολύ καλύτερα από ότι περίμενε τα πράγματα με την Yamaha R1. Συμπλήρωσε 74 γύρους και αυτό που του έκανε περισσότερη εντύπωση είναι τα ατσάλινα φρένα, με τα οποία είχε να οδηγήσει από την εποχή των 125 και 250.

Ο ταχύτερός του γύρος στο 1'34.28, πολύ κοντά στο χρόνο που έκανε στην Superpole, του αγώνα που έγινε στην ίδια πίστα τον Απρίλιο από τον Max Biaggi με 1'34.218 και κοντά στους χρόνους του MotoGP, αφού την προηγούμενη μέρα οι χρόνοι του Valentino Rossi ήταν λίγο κάτω και λίγο πανω από το 1’34’’, με ταχύτερο το 1’33.761.

«Δεν μπορώ να περιμένω να αντιμετωπίσω τον Biaggi, για να δω πόσο καλά πραγματικά πηγαίνω», είπε ο Melandri, Επίσης περιμένει δυνατούς του Halsam, Checa και Rea, αλλά πιστεύει ότι ο Max έχει τον άσσο στο μανίκι, αφού σύμφωνα με τον Marco: «μπορεί να βασίζεται στην τεράστια εμπειρία της Aprilia στους αγώνες. Και αυτό βοηθάει πολύ», όπως χαρακτηριστικά είπε.

 

Ο ομόσταυλός του για το 2011, ο Βρετανός Eugene Laverty, σημείωσε ταχύτερο γύρο 1'34"9, όχι άσχημα για ένα πρωτοεμφανιζόμενο από τα 600.

Γυρνώντας στον Melandri, οι πρώτες του εντυπώσεις είναι:

«Δεν έχω δεύτερες σκέψεις για την επιλογή που έκανα. Τις δύο προηγούμενες μέρες έβλεπα τους μέχρι χθες συναθλητές μου και συνειδητοποίησα ότι αν δεν έχεις το σωστό πακέτο, είναι άχρηστη η προσπάθεια. Οι οδηγοί τώρα έχουν γίνει αξεσουάρ!»

Τώρα αναφορικά με την επίδοση του Rossi είπε:

«Όλοι περίμεναν περισσότερα από τον Valentino, αλλά σιγά –σιγά θα το βρει. Έχει περισσότερο ταλέντο από μένα και περισσότερη δύναμη… Πρέπει να δούμε πως θα αντιδράσει η Ducati. Όσον αφορά τον Stoner ήταν όσο γρήγορος περίμενα. Δεν πιστεύω ότι κατάλαβε ότι άλλαξε μοτοσυκλέτα…»

 

Επόμενο άρθρο »

Valencia: Η στολή του Valentino Rossi

« Προηγούμενο άρθρο

Valencia Live: Kρύος ιδρώτας στην Ducati

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα