• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Valencia Live 125cc: O Bradley Smith στην κορυφή
Ο Βρετανός μπροστά από τους Ισπανούς διεκδικητές του Τίτλου
Νέα 05/11/2010 - 19:39

Με ένα γύρο στο 1’40.116 ο ψηλός για την κατηγορία Bradley Smith πήρε, μετά από άπειρες εναλλαγές, την πρώτη θέση της ημέρας. Ο οδηγός της Bancaja Aspar θέλει να βοηθήσει αν γίνεται, τον ομόσταυλο Nico Terol στην κατάκτηση του Τίτλου, αν όμως αυτό δεν είναι εφικτό θέλει να αποχαιρετήσει την μικρή κατηγορία με μια νίκη και να σπάσει το τεράστιο σερί νικών των Ισπανών οδηγών, από πέρυσι στην Καταλωνία. 

Ο Marc Márquez, το μεγάλο φαβορί για το Πρωτάθλημα – αφού του αρκεί μια 10η για να το πάρει – ήταν 2ος σήμερα. Ο οδηγός της Red Bull Ajo Motorsport έδειξε ότι δεν φοβάται τίποτε, ετκός από την ατυχία ή την μηχανική βλάβη, που όμως είναι πιθανά σενάρια.

Ο αντίπαλος του ο Nico Terol (Bancaja Aspar) έμεινε στην 3η θέση, αλλά πάντα έχει ελπίδες στην έδρα της ομάδας του.

Οι Efrén Vázquez (Tuenti Racing) και Pol Espargaró της ίδιας ομάδας, ήταν οι επόμενοι δύο οδηγοί, που είναι στο ίδιο δευτερόλεπτο με τον Smith.

Ακολούθησαν οι Sandro Cortese (Avant Mitsubishi Ajo), Adrián Martín (Team Aeroport de Castelló), Esteve Rabat (Blusens-STX), Johann Zarco (WTR San Marino Team) και Luis Salom (Stipa-Molenaar Racing), που συμπλήρωσαν την δεκάδα.

 

Κάντε κλικ στο κάτω μέρος της σελίδας για τα αποτελέσματα αναλυτικά.

 

Επόμενο άρθρο »

Valencia Live: O Lorenzo σε φόρμα

« Προηγούμενο άρθρο

Valencia Live: Ο Bradl στην 1η θέση της Moto2

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα