• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Valencia Live: O Lorenzo σε φόρμα
O Rossi μένει και άλλο πίσω, 9ος
Νέα 05/11/2010 - 19:41

 

Aποστολή περιοδικό MOTOGP WORLD: Δημήτρης Διατσίδης

Ο Jorge Lorenzo και η Yamaha M1 ήταν άπιαστοι στις απογευματινές Ελεύθερες Δοκιμές 2. 

Ο Ισπανός με χρόνο 1’32.690, σημείωσε τον ταχύτερο γύρο όλης της ημέρας, οδηγώντας με κλειστές γραμμές και μεγάλη ταχύτητα εισόδου, σε σχέση με τον Casey Stoner που συνέχισε την καλή πρωινή εμφάνιση, παρά το ότι δεν έπιασε για σχεδόν 2 δέκατα τον χρόνο που είχε πετύχει νωρίτερα. Η πίστα γενικά ήταν πιο αργή, κυρίως λόγω του αντίθετου ανέμου στην μεγάλη ευθεία, που έριξε σημαντικά τις τελικές ταχύτητες. 302.3 χλμ/ώρα για τον Lorenzo, 304.8 για τον Stoner και 308 για τον Barbera που ήταν και πάλι ο ταχύτερος στο τέλος της ευθείας.

 

Την 3η θέση των δοκιμών, σχεδόν 8 δέκατα πίσω από τον Jorge, πήρε ο Colin Edwards, που οδήγησε δυναμικά.

Στην 4η θέση ο Marco Simoncelli, ήταν η πρώτη Honda προς μεγάλη χαρά του Fausto Gresini και όλης της ομάδας. Ο Super Sic βρίσκει όλο και περισσότερο το ρυθμό του και δικαιολογεί την επιλογή της Honda και του Gresini να τον έχουν με εργοστασιακή υποστήριξη στην ομάδα.

Μόλις 2 χιλιοστά πίσω του ο εργοστασιακός Andrea Dovizioso και στην 6η θέση ο Ben Spies που στη μέση των δοκιμών ακολούθησε για πολλούς γύρους τον Valentino Rossi, μειώνοντας συνεχώς τη διαφορά του από τον σούπερ-σταρ οδηγό.

Ο Rossi φαίνεται ότι δεν τόχει σε αυτήν την πίστα και περιορίστηκε στην 9η θέση, ψάχνοντας με την ομάδα του να βρει τις σωστές ρυθμίσεις. Πάντως και άλλες φορές ο Ιταλός έχει αποδείξει ότι μπορεί τη 2η μέρα ή την 3η στον Αγώνα να μεταμορφωθεί.

Ανάμεσα στις δύο Μ1 του Spies και του Rossi, οι Ηοnda των De Puniet και Melandri, νεώ τη δεκάδα κλείνει ο Nicky Hayden που είναι ο τελευταίος μέσα στο ίδιο δευτερόλεπτο με τον πρώτο.

Κάντε κλικ στο κάτω μέρος της σελίδας για τα αποτελέσματα αναλυτικά.

 

Επόμενο άρθρο »

Valencia Live: Τέλειος καιρός για το ξεκίνημα της 2ης μέρας

« Προηγούμενο άρθρο

Valencia Live 125cc: O Bradley Smith στην κορυφή

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα