• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Pedrosa συγκρατημένα αισιόδοξος
Έβγαλε τα ράμματα και είναι πιο γυμνασμένος
Νέα 26/10/2010 - 21:58

Ο Dani Pedrosa δεν τα κατάφερε να κάνει την επιστροφή στην αγωνιστική δράση σε ένα ανεκτό επίπεδο και έτσι γύρισε στην Ισπανία όπου προετοιμάστηκε καλύτερα με φυσιοθεραπείες και τελικά έβγαλε και τα ράμματα από την εγχείρηση στην σπασμένη του κλείδα. 

Ο ίδιος αντιμετωπίζει την κατάσταση με συγκρατημένη αισιοδοξία:

«Γυρίζουμε στην πίστα στο Estoril και η κατάστασή μου πρέπει να είναι πολύ καλύτερη από ότι στην Αυστραλία. Η πίστα του Estoril δεν είναι τόσο απαιτητική όσο το Phillip Island και αυτό θα με βοηθήσει να αισθάνομαι πιο άνετα στην μοτοσυκλέτα. Πήγα στον γιατρό την περασμένη Πέμπτη και έβγαλα τα ράμματα και η πληγή είναι εντάξει. Με την φυσικοθεραπεία και οι μύες είναι πιο δυνατοί, αλλά το πόσο καλά είναι θα το δούμε μόνο την Παρασκευή πάνω στην μοτοσυκλέτα. Το Estoril έχει μερικά σημεία σκληρού φρεναρίσματος, αλλά το γεγονός ότι έχει περισσότερες δεξιές από ότι αριστερές στροφές είναι καλό για μας. Έτσι προσβλέπω στο να πάμε εκεί με την ομάδα και να δούμε πως θα αισθάνομαι».

 

Το γεγονός είναι ότι ο Pedrosa θέλει όσο τίποτε να εκμεταλλευτεί την υπεροχή της Honda, το τελευταίο διάστημα και να κάνει δύο καλές εμφανίσεις σε Πορτογαλία και Βαλένθια, ώστε να έχει το ψυχολογικό πλεονέκτημα απέναντι στον νέο ομόσταυλό του, τον Casey Stoner και να μπορεί να πιέζει τα πράγματα ως προς την εξέλιξη της RC212V, με τον τρόπο που τον βολεύει.

Γιατί και σε αυτόν τον τομέα θα παιχτούν πολλά στη διάρκεια του χειμώνα.

 

Επόμενο άρθρο »

Estoril: Από τα 325 στα 95 χλμ/ώρα σε 5.3’’

« Προηγούμενο άρθρο

Το MotograndPrix CLUB σας προτείνει θέατρο: «Ζωή ποδήλατο»

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα