• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Όλα καλά με τον Rossi, θα τρέξει Estoril & Valencia
Oι εξετάσεις στον ώμο του έδειξαν ότι η εγχείρηση μπορεί να περιμένει
Νέα 25/10/2010 - 20:24

Το σημαντικό τσεκ-απ του Valentino Rossi, αμέσως μόλις γύρισε σπίτι του στην Ιταλία, μετά από την ταλαιπωρία των τριών συνεχόμενων αγώνων στην σία και Αυστραλία, πήγε καλά και οι γιατροί του συμφώνησαν ότι μπορεί να αγωνιστεί στους δύο τελευταίους αγώνες της χρονιάς και να συμμετάσχει στο πολύ σημαντικό πρώτο του τεστ με την Ducati, τις δύο επόμενες μέρες μετά τον τελευταίο αγώνα. Για να ακριβολογούμε το τεστ θα γίνει Τρίτη και Τετάρτη 9 & 10 Νοεμβρίου. 

Πάντως κάποιοι μηχανικοί του Rossi έχουν συμβόλαιο με την Yamaha μέχρι και μετά το τεστ, οπότε αναμένεται η δουλειά να γίνει με τους υπάρχοντες μηχανικούς της Ducati. O Rossi αμέσως μετά θα κάνει την εγχείρηση στον ώμο, ώστε να έχει τον καιρό να αποθεραπευτεί πλήρως για το πρώτο τεστ του 2011 που θα γίνει στην Sepang στις αρχές του Φεβρουαρίου.

Ο ίδιος σχετικά με τον αγώνα της Κυριακής στην Πορτογαλία δήλωσε:

«Οι 3 μακρινοί αγώνες ήταν πολύ καλοί για μας, με τρία βάθρα, μεταξύ των οποίων και μια νίκη. Ήμασταν χαρούμενοι για το πόσο βελτιώσαμε την μοτοσυκλέτα και για το επίπεδο του ώμου μου. Τώρα γυρνάμε στην Ευρώπη και αισθάνομαι πολύ έντονα ότι θέλω να ευχαριστηθώ τους δύο τελευταίους αγώνες και να προσπαθήσω να κερδίσω πάλι. Το Estoril δεν ήταν μια καλή πίστα για μένα πέρυσι, γιατί είχαμε μερικά προβλήματα και δεν κατάφερα να ανεβώ στο βάθρο, έτσι θα προσπαθήσουμε να το αλλάξουμε αυτό φέτος. Μετά το Phillip Island ελπίζουμε ο καιρός να είναι λίγο πιο ζεστός στο Estoril, αν και εκεί μπορεί να αλλάξει πολύ γρήγορα και να παίξει πάλι το ρόλο του».

 

Επόμενο άρθρο »

Albacete: Ο Ισπανός Albert Arena νικητής στον Τελικό

« Προηγούμενο άρθρο

O Checa στην PRAMAC για τους 2 τελευταίους αγώνες

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα