• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Εξιτήριο πήρε ο Pedrosa
Την Τετάρτη θα επισκεφτεί ξανά την κλινική USP Dexeus
Νέα 04/10/2010 - 15:17

Σήμερα (Δευτέρα) το πρωί ο Ισπανός αναβάτης πήρε εξιτήριο από την κλινική USP Dexeus, 48 ώρες μετά από την εγχείρηση που είχε υποβληθεί στην κλείδα του. Ο Dani Pedrosa έφυγε από το USP Dexeus της Βαρκελώνης στις 10 το πρωί. 

 

Ο προσωπικός του γιατρός Dr. Xavier Mir του έδωσε εξιτήριο αφού σιγουρεύτηκε ότι ο Pedrosa ήταν πλέον σε θέση να μεταβεί στο σπίτι του. Από χθες ό Pedrosa βρίσκεται σε παθητική παρακολούθηση του ώμου του ενώ από σήμερα θα ξεκινήσει την φυσιοθεραπεία υπό την παρακολούθηση εξειδικευμένου φυσιοθεραπευτή. Την Τετάρτη θα επισκεφτεί ξανά την κλινική USP Dexeus για να εξετάσει ο γιατρό του την πρόοδο της επούλωσης της κλείδας του. 

 

Ο γιατρό του Dr Xavier Mir μεταξύ άλλων δήλωσε τα εξής “48 ώρες μετά την εγχείρησή της κλείδας του και την υποστήριξή της με πλάκα τιτανίου όλα δείχνουν ότι το μετεγχειρητικό στάδιο βαδίζει σωστά και ξεκινήσαμε να κάνουμε μικρές παθητικές κινήσεις του ώμου και του αγώνα. Σήμερα δώσαμε εξιτήριο στον Pedrosa αλλά θα αρχίσει ενεργο-παθητική φυσιοθεραπεία με τον προσωπικό του φυσιοθεραπευτή. Την Τετάρτη θα συναντηθούμε ξανά για να ελέγξουμε την πορεία της κλείδας του και θα συνεχίσουμε με την θεραπεία του.

Επόμενο άρθρο »

WSS 600: O Sofuoglu Πρωταθλητής, ο Laverty νικητής

« Προηγούμενο άρθρο

WSBK: O Biaggi νικητής και η Aprilia Πρωταθλήτρια Κατασκευαστών

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα