• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Προβληματισμός στη Bridgestone
Η χαμηλή θερμοκρασία που θα επικρατεί τις βραδινές ώρες στην πίστα Losail του Κατάρ ανησυχεί τους τεχνικούς της Bridgestone.
Νέα 05/03/2008 - 00:00
Η χαμηλή θερμοκρασία που θα επικρατεί τις βραδινές ώρες στην πίστα Losail του Κατάρ ανησυχεί τους τεχνικούς της Bridgestone.

Στις δοκιμές που έγιναν την περασμένη εβδομάδα, η θερμοκρασία οδοστρώματος ήταν στους 15 βαθμούς Κελσίου, ενώ το ποσοστό υγρασίας ήταν στο 75%.

Η Michelin τα πήγε περίφημα υπό αυτές τις συνθήκες, τη στιγμή που η Bridgestone δυσκολεύτηκε αρκετά.

«Με βάση τα μετεωρολογικά δελτία που έχουμε αλλά και τα στοιχεία από τις δοκιμές της περασμένης εβδομάδας, περιμένουμε γι' αυτό το Σαββατοκύριακο η θερμοκρασία οδοστρώματος να κυμανθεί στους 15 βαθμούς Κελσίου. Αυτό σημαίνει ότι θα χρησιμοποιήσουμε πιο μαλακές γόμες σε σύγκριση με τον περσινό αγώνα. Οι πρόσφατες δοκιμές που κάναμε στο Κατάρ, δεν ήταν τόσο θετικές όσο αυτές που είχαμε στη Sepang ή το Phillip Island. Είναι ξεκάθαρο ότι χρειαζόμαστε δουλειά για τον συγκεκριμένο αγώνα», δήλωσε ο Hiroshi Yamada.

Μετά τις δοκιμές του Κατάρ, το ιαπωνικό εργοστάσιο προχώρησε στην κατασκευή ενός νέου ελαστικού το οποίο θα διαθέσει σε όλους τους αναβάτες του.

Επόμενο άρθρο »

de Angelis: «Στόχος είναι να διασκεδάζω την οδήγηση»

« Προηγούμενο άρθρο

Αισιόδοξος ο Dovizioso

Χορηγοί