• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Oι οδηγοί MOTOGP της HONDA επισκέφτηκαν τα κεντρικά
Και οι 6 οδηγοί βρέθηκαν στο Τόκιο
Νέα 29/09/2010 - 21:51

Η Honda όπως είναι γνωστό έχει 6 οδηγούς στη μεγάλη κατηγορία του Παγκοσμίου και με την ευκαιρία του Ιαπωνικού Grand Prix όλοι τους βρέθηκαν στο αρχηγείο της Honda Motor Company στο Tokyo και επίσης πέρασαν από τα ξεχωριστά γραφεία Honda Racing Corporation (HRC). 

Παρόντες ήταν οι οδηγοί της Repsol Honda, Dani Pedrosa και Andrea Dovizioso, μαζί με τους Marco Melandri και Marco Simoncelli της San Carlo Honda Gresini, από την LCR Honda ο Randy de Puniet και βέβαια ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής των 250cc, ο Hiro Aoyama, που φέτος αγωνίζεται με την Interwetten Honda.

 

Στη διάρκεια της επίσκεψής τους στο HRC, στην περιοχή Saitama, οι οδηγοί παρουσιάστηκαν στους εργαζομένους HRC και στο Honda R&D, στο εταιρικό εστιατόριο.

Μετά στα κεντρικά της Honda στην περιοχή Aoyama, στο κεντρικό Tokyo, 250 περίπου φανατικοί οπαδοί τους περίμεναν για να τους δουν από κοντά, να τους ρωτήσουν για την πορεία τους και τέλος να κερδίσουν διάφορά δώρα.

 

Επειδή η μέρα συνέπεσε με τα 25α γενέθλια του Dani Pedrosa, ο Ισπανός οδηγός έσβησε τα κεράκια σε τρεις τούρτες, σε κάθε σημείο επίσκεψης και ίσως πήρε κάποια γραμμάρια, τα οποία έχει μια μέρα καιρό να χάσει πριν το Grand Prix της Κυριακής που γίνεται στην πίστα της Honda, το γνωστό «Twin Ring Motegi».

 

Επόμενο άρθρο »

Factory Yamaha: Κοινά στοιχεία από το 2011

« Προηγούμενο άρθρο

Bridgestone: Ο πρόλογος του Motegi

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα