• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Φεύγει ο Rossi και αρκετοί από την Yamaha
Ακολουθούν οι μηχανικοί και ο Brivio
Νέα 25/09/2010 - 22:36

 

 

Toυ Βασίλη Μωραϊτη

 

Τελικά, η μεταγραφή του Valentino Rossi στην Ducati δεν αποτελεί απλά μία μετακίνηση ενός αναβάτη σε άλλη ομάδα αλλά κάτι παραπάνω, μιας και ο ίδιος έχει δημιουργήσει προσωπικές σχέσεις με τους ανθρώπους που τον πλαισιώνουν και τους συνεργάτες του. 

 

Πριν από ενάμιση μήνα είχαμε πληροφορηθεί ότι ο manager του – από πλευράς Yamaha - Davide Brivio σχεδίαζε να αποσυρθεί από την εταιρεία των τριών διαπασών και να συνεχίσει την καριέρα του στα MotoGP ως προσωπικός manager του Valentino Rossi και όλα αυτά έπειτα από 20 χρόνια συνεργασίας με την Yamaha. Προς το παρόν ο Brivio δεν έχει συνομιλήσει με το επιτελείο της Ducati, αλλά κατά την διάρκεια της σεζόν μανατζάριζε αναβάτες όπως τον Lukas Pesek και τον Maxime Berger. Μάλιστα ο Brivio απείχε από τον τελευταίο αγώνα της Aragon, με πρόβλημα στη μέση του, αλλά θα είναι βέβαια στο πλευρό του Rossi, σε όσους ακόμη αγώνες τρέξει φέτος.  

 

Επίσης, έχει λυθεί η συνεργασία του Burgess με την Yamaha και σύντομα ο Αυστραλός θα ανακοινώσει και επίσημα την μετακίνησή του στο πλευρό του Ιταλού άσου. Άλλωστε και ο Stoner με την σειρά του θέλει κάποιους ανθρώπους από το επιτελείο του μαζί του στην Honda, κατά συνέπεια το χειμώνα θα ολοκληρωθούν οι απαραίτητες μετακινήσεις και από τις δύο πλευρές.  

 

Αξίζει να σημειωθεί το γεγονός ότι πάνω στον Rossi θα πέσει όλη η Ιταλική βιομηχανία της μοτοσυκλέτας και των αξεσουάρ. Ήδη αποτελεί ένα πλήρη Ιταλικό συνδυασμό, αφού ως Ιταλός θα βρίσκεται πάνω στη σέλα μίας Ιταλικής μοτοσυκλέτας, φοράει φόρμα και κράνος Ιταλικής εταιρείας και πάει λέγοντας. Είναι πολύ πιθανόν να τον δούμε με νέους υποστηρικτές που θα δέσουν ακόμη πιο ισχυρά το νέο του συμβόλαιο. Αντίστοιχα θα αυξηθούν οι υποχρεώσεις αλλά και η πίεση που θα έχει, για να ξαναφέρει την Ducati στην πρώτη θέση του Πρωταθλήματος.

Επόμενο άρθρο »

Ο Αγώνας των WSBK στην Imola

« Προηγούμενο άρθρο

WSBK Imola: O Sykes Superpole – έκπληξη

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα