• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Αγώνας των WSBK στην Imola
O Carlos Checa διπλός νικητής, ο Biaggi Πρωταθλητής
Νέα 26/09/2010 - 22:25

Αυτό που περίμεναν όλοι οι Ιταλοί που βρέθηκαν στην θρυλική πίστα, ήταν ο πρώτος Τίτλος για Ιταλό οδηγό και ο πρώτος συνδυασμός Ιταλού οδηγού πάνω σε Ιταλική μοτοσυκλέτα. 

Ο Max Biaggi (Aprilia Alitalia) τερμάτισε 11ος στο πρώτο σκέλος και πήρε μια 5η θέση στο δεύτερο, αποτελέσματα που σε συνδυασμό με την εγκατάλειψη του Leon Haslam (Suzuki Alstare), του έδωσαν και μαθηματικά τον Τίτλο, έναν αγώνα πριν το τέλος του Πρωταθλήματος.

Στην Imola βρέθηκαν 69,000 Ιταλοί που πανηγύρισαν την επιτυχία του Biaggi και της Aprilia. O «Ρωμαίος Αυτοκράτορας» όπως τον αποκαλούν έχει τώρα 413, με τον Haslam στους 350.

 

Στον καθαρά αγωνιστικό τομέα ο Carlos Checa (Althea Racing) έκλεψε την παράσταση με μια διπλή νίκη και τώρα στοχεύει στην 3η θέση του Πρωταθλήματος, με τον αντίπαλό του Jonathan Rea (Hannspree Ten Kate Honda) να μην τρέχει σήμερα λόγω του χθεσινού τραυματισμού του και να μην είναι σίγουρο ότι θα τρέξει στον τελευταίο αγώνα την επόμενη Κυριακή.

Ο Cal Crutchlow – που θα αγωνίζεται στα MotoGP το 2011 – πήρε μια 10η και μια 3η θέση και κρατάει την 5η θέση στο Πρωτάθλημα. Ο Haga που ανέβηκε και στα δύο σκέλη στο βάθρο ακολουθεί με ένα βαθμό διαφορά, μπροστά από τον James Toseland (Yamaha Sterilgarda) που απειλείται από τον Sylvain Guintoli (Suzuki Alstare).

 

Επόμενο άρθρο »

WSS: Pirro νικητής, κοντά στον Τίτλο ο Sofuoglu

« Προηγούμενο άρθρο

Φεύγει ο Rossi και αρκετοί από την Yamaha

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα