• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
PIAGGIO: CARNABY CRUISER 300 κ.εκ με όφελος 340 ευρώ!
Νέα Αγοράς 21/08/2010 - 16:30

Πρόλαβε την ευκαιρία που σου προσφέρει η Piaggio και απόκτησε σήμερα το Carnaby Cruiser 300 cc με όφελος 340 ευρώ! Το μοντέλο Carnaby από τη γκάμα Piaggio διαθέτει ανταγωνιστική τιμή 3.820€, γνήσιο ιταλικό στυλ και είναι ακόμη πιο προσιτό!

 

 Το Carnaby Cruiser 300 είναι ο απόλυτος κυρίαρχος στις καρδιές εκείνων που αναζητούν τον τέλειο συνδυασμό σε ότι αφορά την σχεδίαση, την άνεση και τις επιδόσεις. Είναι εφοδιασμένο με κινητήρα νέας γενιάς Piaggio QUASAR 300 με ηλεκτρονικό ψεκασμό, ξεχωρίζει για τη μοναδική και κομψή γραμμή του και είναι κατάλληλο για όλους τους αναβάτες χάρη στο χαμηλό ύψος από το έδαφος και τον εργονομικό σχεδιασμό της σέλας.

 

Το Carnaby Cruiser 300 είναι ένα σκούτερ που διακρίνεται στην κατηγορία του για τον κορυφαίο εξοπλισμό και τη σημασία που έχει δοθεί στη παραμικρή λεπτομέρεια και διαθέτει επίπεδη ποδιά έτσι ώστε να εξασφαλίζει μεγαλύτερη λειτουργικότητα στις καθημερινές σας μετακινήσεις!

 

Το Carnaby Cruiser 300, διαθέτει εκπληκτικές επιδόσεις και μοναδικά τεχνικά χαρακτηριστικά. Οι μεγάλοι τροχοί των 16 ιντσών με τα φαρδιά λάστιχα και το δυνατό σύστημα φρένων εγγυώνται μεγαλύτερα επίπεδα ασφάλειας για οδηγό και συνεπιβάτη. Τώρα όλα όσα αναζητάτε για την μετακίνηση σας, γίνονται ακόμα πιο προσιτά!

 

Με προνομιακή τιμή 3.820€, η Piaggio δίνει την ευκαιρία σήμερα σε όλους εκείνους που βλέπουν στο Carnaby Cruiser 300 την ιδανική πρόταση στη μετακίνηση και αναζητούν επιδόσεις και αξιοπιστία, να αποκτήσουν το αγαπημένο τους μοντέλο!

 

Επισκεφθείτε τώρα τα σημεία πώλησης Piaggio Hellas A.E. και ενημερωθείτε για τα μοντέλα, τα ευέλικτα χρηματοδοτικά προγράμματα και το ισχύον πρόγραμμα επέκτασης εγγύησης 2+2 !

Επόμενο άρθρο »

Arai στα χρώματα του Crutchlow

« Προηγούμενο άρθρο

APRILIA: νέες μειωμένες και ασυναγώνιστες τιμές!

Χορηγοί