• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
APRILIA: νέες μειωμένες και ασυναγώνιστες τιμές!
Νέα Αγοράς 20/08/2010 - 16:27

Η Aprilia πάντα δίπλα στο κοινό της, δίνει πλέον την δυνατότητα σε όλους να αποκτήσουν τo scooter των ονείρων τους, ακόμα πιο οικονομικά. 

 

ATLANTIC 300: Το GT scooter που μαγνητίζει τα βλέμματα. Τώρα ανανεωμένο, με νέα ταυτότητα και νέο κινητήρα 300κ.εκ. Με 22,1 ίππους και 23,8Nm ροπής εγγυάται την εύκολη και γρήγορη μετακίνηση σας με υψηλά επίπεδα ασφάλειας που παρέχει το νέο Atlantic. Το Aprilia Atlantic είναι μια καθιερωμένη λύση για την αστική μετακίνηση, ιδιαίτερα σύγχρονη και φιλική προς το περιβάλλον: η άνεση, η προστασία και οι επιδόσεις που εγγυάται ένας από τους πιο εξαίρετους κινητήρες στην κατηγορία, κάνουν το Atlantic 300 το τέλειο μέσο για κάθε είδους μετακίνηση, εντός και εκτός πόλης.

 

SCARABEO 200ie: Μια εικόνα με στυλ, όπου το κλασικό συνδυάζεται με το μοντέρνο σε μια ενιαία φιλοσοφία: την ευχαρίστηση της οδήγησης. Το μόνο με δυνατότητα επιλογής δύο διαφορετικών χαρτογραφήσεων: ECO για τη μείωση της κατανάλωσης κατά 7% και SPORT για τη βελτιστοποίηση της απόδοσης. Οι μεγάλοι τροχοί, το αξεπέραστο design και η τεχνολογία αιχμής το καθιστούν την κορυφαία επιλογή μετακίνησης.

 

SCARABEO 300 Special: Το Ιταλικό design και το μεσογειακό ταμπεραμέντο του το κάνουν να ξεχωρίζει. Εάν προσθέσουμε και την άψογη οδική συμπεριφορά, τον δυνατό (21,6 ίπποι) αλλά οικονομικό στην κατανάλωση κινητήρα του, τους μεγάλους τροχούς, τα δισκόφρενα, τους αποθηκευτικούς χώρους αλλά και τα αξεσουάρ που μπορούν να το συνοδεύσουν, τότε μιλάμε για ένα best seller.

 

SPORTCITY ONE 125: Ξεχωρίζει για τις καθαρές χαρακτηριστικές γραμμές του και τις συμπαγείς διαστάσεις του. Διαθέτει μεγάλο επίπεδο πάτωμα και μεγάλη επιφάνεια μπροστά προσφέροντας άνεση και λειτουργικότητα. Ειδικά σχεδιασμένο για την κίνηση της πόλης, διαθέτει άνετη και αναπαυτική σέλα, με εργονομικά σχεδιασμένες χειρολαβές για την στήριξη του συνεπιβάτη. Ο πίνακας οργάνων είναι πλήρης και ευανάγνωστος και δίνει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες στον αναβάτη.

 

            Μοντέλα   -   Προηγούμενη Λιανική τιμή   -    Έκπτωση   -   Νέα Λιανική τιμή

ATLANTIC 300                      4.300 €                             400 €                  3.900 €

SCARABEO 200ie                  3.490 €                             500 €                  2.990 €

SCARABEO 300 Special        4.330 €                              340 €                 3.990 €

SPORTCITY ONE 125           2.015 €                              285 €                 1.730 €

Επόμενο άρθρο »

PIAGGIO: CARNABY CRUISER 300 κ.εκ με όφελος 340 ευρώ!

« Προηγούμενο άρθρο

Vespa Collection

Χορηγοί