• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Pedrosa: «Βασικό πρόβλημα το κράτημα»
Το γεγονός ότι οι αναβάτες «δορυφορικών» ομάδων της Honda ήταν ταχύτεροι από τον ίδιο και τον Hayden, τον προβληματίζει και τον ενοχλεί. Η Repsol Honda δεν πήγε καλά στις δοκιμές του Κατάρ, γεγονός που προκάλεσε τη δυσαρέσκειά του Pedrosa.
Νέα 02/03/2008 - 00:00
Το γεγονός ότι οι αναβάτες «δορυφορικών» ομάδων της Honda -συγκεκριμένα οι Randy de Puniet και Andrea Dovizioso- ήταν ταχύτεροι από τον ίδιο και τον Hayden, τον προβληματίζει και τον ενοχλεί. Η Repsol Honda δεν πήγε καλά στις δοκιμές του Κατάρ, γεγονός που προκάλεσε τη δυσαρέσκειά του Dani Pedrosa.

«Ήταν δυο αρκετά δύσκολες μέρες. Δεν καταφέραμε να βρούμε μια λύση στα προβλήματα που έχουμε. Δοκιμάσαμε διάφορα πράγματα αλλά προς το παρόν δεν έχουμε τα αποτελέσματα που περιμέναμε», είπε ο νεαρός Ισπανός και πρόσθεσε: «Το βασικό πρόβλημα είναι το κράτημα. Τα ελαστικά είναι έξοχα, μπορεί να το διαπιστώσει κανείς βλέποντας τους αναβάτες που τα χρησιμοποιούν στις περσινές μοτοσυκλέτες της Honda. Είναι πολύ γρήγοροι, οπότε κάτι άλλο φταίει. Ίσως το ότι οδηγούμε βράδυ να έχει κάποια επίδραση γιατί υπάρχει αρκετή υγρασία, αλλά από την άλλη οι συνθήκες είναι ίδιες για όλους».

Αναφερόμενος στον τραυματισμό του, είπε: «Το δεξί μου χέρι είναι λίγο καλύτερα. Είχα λίγο χρόνο να το ξεκουράσω μετά τις δοκιμές της Jerez και εδώ κατάφερα να κάνω περισσότερους γύρους».

Επόμενο άρθρο »

Αισιόδοξος ο Dovizioso

« Προηγούμενο άρθρο

Κατάρ by night: Σούπερ Lorenzo, υπερήφανος ο Bibendum

Χορηγοί