• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
18ος Αγώνας - GP Ταϊλάνδης (Buriram)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
WorldSSP300: Ο Mahendra Παγκόσμιος Πρωταθλητής του 2024
Αγώνες 20/10/2024 - 00:03

Ο Aldi Satya Mahendra γίνεται ο πρώτος Παγκόσμιος Πρωταθλητής της Ινδονησίας στην κατηγορία WorldSSP300 για το 2024

Ο Aldi Satya Mahendra (Team BrCorse) στέφθηκε Πρωταθλητής WorldSSP300 για το 2024. Αυτή η νίκη υπογραμμίζει την αφοσίωση του Ινδονήσιου αναβάτη σε μια εξαιρετική σεζόν.

Ο Mahendra ξεκίνησε την αγωνιστική του καριέρα το 2015. Ακολουθώντας τα βήματα του μεγαλύτερου αδερφού του, Galang Hendra, ξεκίνησε την πορεία του προς τη σημερινή επιτυχία του τίτλου. Η καριέρα του έχει αξιοσημείωτα επιτεύγματα, συμπεριλαμβανομένων πολλαπλών τερματισμών στο βάθρο στο πρωτάθλημα αγώνων ταχύτητας της Ασίας (ARRC) το 2019.

Το 2022, ο Mahendra έκανε δοκιμές με την Yamaha VR46 Master Camp στην Ιταλία, βελτιώνοντας περαιτέρω τις δεξιότητές του υπό την καθοδήγηση του θρύλου του MotoGP, Valentino Rossi.

Έγινε μέλος της κατηγορίας WorldSSP300 το 2022 και εξασφάλισε την πρώτη του νίκη στο Autodrom Most το 2023. Το 2023, ήταν επίσης δεύτερος στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο Yamaha R3 bLU cRU, πριν ανέβει στην WorldSSP300 και ακολουθήσει το πρόγραμμα SBK® Roadway.

Καθ 'όλη τη σεζόν του 2024, ο Aldi Satya Mahendra επέδειξε αξιοσημείωτη ικανότητα και συνέπεια, σημειώνοντας βαθμούς σε κάθε Αγώνα. Η σεζόν του τονίστηκε από μια σειρά εντυπωσιακών αποτελεσμάτων, συμπεριλαμβανομένης μιας αξιοσημείωτης νίκης στο Misano και αρκετών τερματισμών στο βάθρο. Παρά τον ισχυρό ανταγωνισμό από τον Loris Veneman (MTM Kawasaki) και τον Inigo Iglesias (Fusport-RT Motorsport της SKM-Kawasaki), οι σταθερές επιδόσεις του Mahendra του επέτρεψαν να εξασφαλίσει τον τίτλο του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος WorldSSP300. Για την επόμενη σεζόν ο Mahendra θα μετακομίσει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Supersport.

Aldi Datya Mahendra, Team BrCorse:

«Αισθάνομαι πραγματικά χαρούμενος. Αυτό ήταν το όνειρό μου από παιδί. Όταν είδα τον αδερφό μου να αγωνίζεται στις SuperSport 300 και 600, σκέφτηκα ότι Θέλω να γίνω σαν αυτόν και τώρα είμαι παγκόσμιος πρωταθλητής. Είναι απίστευτο για μένα, την οικογένειά μου και για όλους. Είμαι επίσης ο πρώτος πρωταθλητής Ινδονησίας, και αυτό είναι εκπληκτικό! Ανυπομονώ για την επόμενη χρονιά καθώς θα ανέβω στην WorldSSP με την Yamaha!»

« Προηγούμενο άρθρο

Η Carrasco κατέκτησε τον πρώτο τίτλο WorldWCR με βάθρο στη Χερέθ

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΜΠΟΡΕΙ Ο MARC MARQUEZ ΝΑΚΕΡΔΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΙΑ GP ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ;
  • ΝΑΙ, ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΑΣΙΑ ΚΑΙ Η ΒΑΛΕΝΘΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣΤΡΟΦΗ
  • ΙΣΩΣ, ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΜΕΝΟΣ ΤΟ ΟΤΙ ΟΙ MARTIN & BAGNAIA ΔΕΝ ΘΑ ΡΙΣΚΑΡΟΥΝ
  • ΟΧΙ, ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΣΤΗΝ ΜΑΛΑΙΣΙΑ ΟΠΟΥ ΟΙ GP24 ΕΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ