• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
16ος Αγώνας - GP Ιαπωνίας (Motegi)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Το GP της Ινδονησίας με φωτογραφίες, στατιστικά και αριθμούς
Αγώνες 30/09/2024 - 12:05

46 – Ο Francesco Bagnaia τερμάτισε 3ος για το 46ο βάθρο του στο MotoGP™️, όλα με την Ducati, και το 69ο στην καριέρα του στο GP.

21 – Με τον Jorge Martin να κερδίζει τον Αγώνα μπροστά από τον Pedro Acosta και τον Bagnaia, ο Martin οδηγεί τώρα το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο MotoGP™️  με πλεονέκτημα 21 βαθμών έναντι του Bagnaia.

12 – Αυτή είναι η 12η συνεχόμενη νίκη της Ducati, που αποτελεί νέο ρεκόρ για το εργοστάσιο της Μπολόνια. Είναι η 14η νίκη τους μέχρι στιγμής αυτή τη σεζόν. Η Ducati είναι το πρώτο εργοστάσιο που κέρδισε 12 νίκες MotoGP™️ στη σειρά από τη Honda το 2014 (επίσης 12).

9 – Ο Johann Zarco τερμάτισε το 9ος, το οποίο είναι το καλύτερο αποτέλεσμα του ίδιου και της Honda μέχρι στιγμής φέτος.

8 – Αφού τερμάτισε 10ος στο Sprint το Σάββατο, ο Martin πήρε την 8η νίκη του στο MotoGP™️ (και την 3η νίκη μέχρι στιγμής φέτος μαζί με την Πορτογαλία και τη Γαλλία), όλες με την Ducati. Ο Martin είναι πλέον ο μοναδικός αναβάτης στην 4η θέση στη λίστα με τους πιο επιτυχημένους αναβάτες της Ducati στο MotoGP™️.

7 – Ο Fabio Quartararo τερμάτισε στην 7η θέση, ισοφαρίζοντας το καλύτερο αποτέλεσμα του ίδιου και της Yamaha μέχρι στιγμής φέτος από τα GP της Πορτογαλίας, San Marino και Emilia-Romagna.

4 – Ο Pedro Acosta τερμάτισε 2ος για το 4ο βάθρο του στη rookie σεζόν του στο MotoGP™️ και το πρώτο του μετά την Aragon (όταν τερμάτισε 3ος).

Επόμενο άρθρο »

Ο Jorge Martín αντιμετωπίζει τον Pedro Acosta σε μια σειρά Ινδονησιακών προκλήσεων

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Marc Vich στέφθηκε πρωταθλητής Παγκόσμιου Κυπέλλου R3 bLU cRU

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα