• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
16ος Αγώνας - GP Ιαπωνίας (Motegi)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η Kawasaki εξασφαλίζει τον 6ο τίτλο WorldSSP300 της σεζόν 2024
Αγώνες 29/09/2024 - 20:56

Η Kawasaki επιβεβαίωσε για άλλη μια φορά την κυριαρχία της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα FIM Supersport 300 κατακτώντας τον 6ο τίτλο Κατασκευαστή για το 2024. Αυτό το αξιοσημείωτο επίτευγμα έρχεται ως απόδειξη της σταθερής αριστείας της Kawasaki σε όλη την άκρως ανταγωνιστική σεζόν του 2024.

Η σεζόν του 2024 ήταν εξαιρετικά επιτυχημένη για την Kawasaki, με τη μάρκα να εξασφαλίζει συνολικά 10 νίκες σε Αγώνες σε διάφορους Γύρους. Η επιτυχία της Kawasaki το 2024 τροφοδοτήθηκε από τις εξαιρετικές επιδόσεις των αναβατών της, οι οποίοι έδιναν με συνέπεια κρίσιμους βαθμούς για να εξασφαλίσουν τον Τίτλο Κατασκευαστών.

Ο Inigo Iglesias (Fusport-RT Motorsport by SKM-Kawasaki), ο Daniel Mogeda (Team#109 Retro Traffic Kawasaki), ο Loris Veneman (MTM Kawasaki) και ο Mirko Gennai (MTM Kawasaki) έφεραν αυτό το αποτέλεσμα, ενώ ο Petr Svoboda (Fusport-RT Motorsport από SKM-Kawasaki), Carter Thompson (Fusport-RT Motorsport by SKM-Kawasaki) και Kevin Sabatucci (Team Flembbo-PL Performances) συνέβαλαν επίσης σημαντικά στην καμπάνια της Kawasaki.

Καθώς η Kawasaki γιορτάζει τον 6ο της τίτλο Κατασκευαστών στη WorldSSP300, αυτό το επίτευγμα υπογραμμίζει την ακλόνητη δέσμευση της μάρκας για την αριστεία και τη συνεχιζόμενη κυριαρχία της στον κόσμο των αγώνων μοτοσυκλέτας. Κοιτάζοντας μπροστά, η Kawasaki παραμένει επικεντρωμένη στη διατήρηση της νικητήριας κληρονομιάς της για το 2025.

 

Steve Guttridge – Διευθυντής Αγώνων – Kawasaki Motors Europe:

«Η Kawasaki είναι περήφανη που πρόσθεσε στην υπάρχουσα επιτυχία της στο Πρωτάθλημα στη WorldSSP300 κερδίζοντας τον τίτλο του κατασκευαστή για άλλη μια φορά το 2024. Αυτή είναι τώρα η 6η επιτυχία μας ως επωνυμία από οκτώ προσπάθειες, αλλά η πραγματική επιτυχία προέρχεται από τις ομάδες μας και από τους αναβάτες που προσφέρουν τέτοια σταθερά δυνατά αποτελέσματα με την Ninja 400. Με τουλάχιστον τέσσερις αναβάτες να μοιράζονται το κορυφαίο σκαλί του βάθρου μέχρι στιγμής το 2024, αυτό το Πρωτάθλημα προσφέρει πραγματικό ενθουσιασμό και – όντας ως μέρος του WorldSBK paddock – δημιουργεί μια μεγάλη κλίμακα ευκαιριών για επίδοξους αναβάτες. Προς το παρόν, θα γιορτάσουμε… και αύριο κάνουμε σχέδια για περαιτέρω τίτλους κατασκευαστών»!

Επόμενο άρθρο »

Ο Bautista ξανά στην κορυφή στην Aragon!

« Προηγούμενο άρθρο

O Martín διαχειρίζεται τη νίκη

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα