• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
16ος Αγώνας - GP Ιαπωνίας (Motegi)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η Red Bull KTM Factory Racing ευχαριστεί τον Francesco Guidotti για το έργο του στο MotoGP™
Αγώνες 29/09/2024 - 16:07

Η ομάδα MotoGP της Red Bull KTM Factory Racing θα τεθεί υπό νέα διοίκηση για τη σεζόν του 2025 και τις επόμενες σεζόν. Η εταιρεία θέλει να ευχαριστήσει τον Francesco Guidotti για το πάθος, τη γνώση και τη δέσμευσή του στον ρόλο.

Ο Francesco έφερε ένα αποδεδειγμένο ρεκόρ στην ομάδα για το 2022 και στη δεύτερη θητεία του στους αγώνες Grand Prix με τα χρώματα της KTM. Για σχεδόν τρία χρόνια ήταν σε θέση να επιβλέπει σημαντικές βελτιώσεις τόσο στην τεχνική όσο και στην αθλητική πτυχή της ομάδας και η εύκολη και προσιτή προσωπικότητά του βοήθησε στην ενοποίηση της ομάδας σε όλα τα επίπεδα. Βοήθησε την KTM να πετύχει δύο νίκες Grand Prix σε αυτή την περίοδο και 12 τερματισμούς στα βάθρα. Ο Francesco οδήγησε την ομάδα στην εποχή των Sprint του MotoGP όπου πανηγύρισαν 11 εμφανίσεις στο βάθρο και 2 νίκες. Συνέβαλε στο υψηλότερο πρωτάθλημα της εταιρείας μέχρι σήμερα, όταν ο Brad Binder τερμάτισε 4ος το 2023 και η KTM ήταν δεύτερη στους Κατασκευαστές.

Για το 2025, η Red Bull KTM Factory Racing θα εισέλθει σε ένα νέο κεφάλαιο για την ένατη καμπάνια τους στο grid του MotoGP και στη συνέχεια στην προσέγγιση του 2027 και των ανανεωμένων τεχνικών κανονισμών.

 

Pit Beirer, Διευθυντής KTM Motorsports:

«Μετά από τρία χρόνια με τον Francesco και πολλή θετική πρόοδο στις μεθόδους εργασίας, κινούμε την ομάδα σε μια διαφορετική ηγετική προσέγγιση. Η πραγματοποίηση αυτών των αλλαγών δεν είναι ποτέ εύκολη διαδικασία και μπορούμε μόνο να ευχαριστήσουμε θερμά τον Francesco για όσα έκανε στην ιστορία μας στο MotoGP. Το 2025 θα φέρει μερικές μεγάλες κινήσεις σε όλο το πρόγραμμα σε αυτό το συναρπαστικό άθλημα και θέτουμε τα θεμέλια τώρα για να συνεχίσουμε να κάνουμε βήματα μπροστά».

Επόμενο άρθρο »

O Martín διαχειρίζεται τη νίκη

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Iannone με ιστορική νίκη στο WorldSBK

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα