• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Assen: Moto2 Ελεύθερες Δοκιμές
Ταχύτερος ο Ai Ogura
Νέα 28/06/2024 - 12:11

Για άλλη μια φορά ήταν οι μοτοσυκλέτες με πλαίσιο Boscoscuro που κυριάρχησαν κατά τις ελεύθερες δοκιμές της Moto2 στο Assen, καθώς και οι 4 από αυτές τερμάτισαν στην πρώτη πεντάδα. 
Όταν έπεσε η καρό σημαιά, μετά από 40 λεπτά ελεύθερων δοκιμών, ήταν ο Ai Ogura που βρέθηκε στην κορυφή των φύλλων χρόνου, σταματώντας το χρονόμετρο στο 1:36.458, σχεδόν μισό δευτερόλεπτο πάνω από το απόλυτο ρεκόρ γύρου που ο ίδιος είχε πετύχει πέρυσι.

Ο Sergio Garcia κατάφερε να πάρει τη δεύτερη θέση, 78 χιλιοστά πίσω από τον ομόσταυλό του, κάνοντας το 1-2 για την ΜΤ Helmets και στις 2 μικρές κατηγορίες. Την τριάδα συμπλήρωσε ο Aron Canet - η μόνη μοτοσυκλέτα Kalex - ο οποίος σκαρφάλωσε στην τρίτη θέση στην τελευταία του προσπάθεια, 89 χιλιοστά πίσω από τον Ogura

Την τέταρτη θέση πήρε ο Alonso Lopez, με τον Fermin Aldeguer να ακολουθεί. ο Jake Dixon παραπονούταν για σπινάρισμα της μοτοσυκλέτας του, κατάφερε όμως να κάνει τον 6ο καλύτερο χρόνο, με τον Tony Arbolino να ακολουθεί. 

Ο Celestino Vietti ήταν όγδοος, με τον Joe Roberts (o οποίος είχε πτώση και έχασε ένα μεγάλο μέρος των δοκιμών) να παίρνει την ένατη θέση, μπροστά από τον Manuel Gonzalez που συμπλήρωσε την πρώτη δεκάδα. 

Επόμενο άρθρο »

Assen: Moto3 Ελεύθερες Δοκιμές

« Προηγούμενο άρθρο

Τα φρένα στο Assen, τον καθεδρικό της ταχύτητας

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα