• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
8ος Αγώνας - Ολλανδία (Assen)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
H Herrera κέρδισε την Carrasco σε έναν ιστορικό 1ο Αγώνα WorldWCR στο Misano
Αγώνες 15/06/2024 - 21:08

Η Maria Herrera (Klint Forward Factory Team) κερδίζει τον εναρκτήριο Αγώνα WorldWCR σε πέντε γύρους στο Misano World Circuit, σημειώνοντας έναν εντυπωσιακό ρυθμό και ξεπερνώντας στη γραμμή τερματισμού με μόλις 0,067 του δευτερολέπτου μπροστά, την Ισπανίδα Ana Carrasco (Evan Bros Racing Yamaha Team).

Η Sara Sanchez (511 Terra&Vita Racing Team) βγήκε στην κορυφή στη συναρπαστική μάχη για την 3η θέση, μισό δευτερόλεπτο μπροστά από την Roberta Ponziani (Yamaha Motoxracing WCR Team), στην 4η θέση και την Beatriz Neila (Ampito / Pata Prometeon Yamaha), στην 5η θέση.

Ήταν η Ισπανίδα Carrasco που έκανε τον ταχύτερο γύρο του Αγώνα, 1'48.594 ( τέταρτος γύρος). Αυτό το αποτέλεσμα σημαίνει ότι θα ξεκινήσει τον 2ο Αγώνα της Κυριακής από την pole position.

Ο Αγώνας ολοκληρώθηκε πρόωρα για τη Lena Kemmer (Bertl K. Racing Team), την Iryna Nadieieva (MPS.RT) και την Mallory Dobbs (Sekhmet Motorcycle Racing Team), οι οποίες έπεσαν αλλά δεν τραυματίστηκαν σοβαρά.

Ήταν ένας Αγώνας τριών μερών, καθώς βγήκε η κόκκινη σημαία στον έκτο γύρο λόγω ενός σοβαρού περιστατικού με τη Mia Rusthen (Rusthen Racing) στη στροφή 16. Η Rusthen υπέστη τραυματισμό στο κεφάλι με διάσειση και αυτή τη στιγμή λαμβάνει θεραπεία στο Bufalini το Ιατρικό Κέντρο στην Τσεζένα. Η κατάσταση της ασθενούς έχει σταθεροποιηθεί.

Μια δεύτερη κόκκινη σημαία βγήκε μετά την πτώση της Jessica Howden (Team Trasimeno) στον πρώτο γύρο. Ο Νοτιοαφρικανή αναβάτης έχει διαγνωστεί με διάσειση και μεταφέρθηκε με ελικόπτερο στο Ιατρικό Κέντρο Bufalini. Η αναβάτης έχει τις αισθήσεις της.

Βαθμολογία Πρωταθλήματος:

Η παρθενική νίκη της Herrera στο WorldWCR σημαίνει ότι παίρνει από νωρίς προβάδισμα στο πρωτάθλημα με 25 βαθμούς Οι Carrasco και Sanchez ακολουθούν από κοντά, έχοντας συγκεντρώσει 20 και 16 βαθμούς αντίστοιχα

 

Βασικά σημεία:

Pole position: Maria Herrera (Klint Forward Factory Team) – 1’49.390

Νικητής του 1ου  Αγώνα: Maria Herrera (Klint Forward Factory Team)

Ταχύτερος γύρος Αγώνα: Ana Carrasco (Evan Bros Racing Yamaha Team) - 1'48.594

 

1η | Maria Herrera | Klint Forward Factory Team

«Είμαι τόσο χαρούμενη, όχι μόνο που κέρδισα τον πρώτο Αγώνα του WorldWCR, αλλά και γιατί καταφέραμε να πετύχουμε αυτό το αποτέλεσμα μετά από τόση σκληρή δουλειά τον τελευταίο μήνα. Δεν οδηγούσα τη μοτοσυκλέτα μέχρι χθες, αλλά ήθελα πολύ να κερδίσω, γι' αυτό πίεζα σκληρά σε κάθε δοκιμή και μπορούσα επίσης να έχω την pole position, κάτι που ήταν μια ωραία έκπληξη. Είχα μια μεγάλη μάχη με την Ana στον Αγώνα και ήταν δύσκολο γιατί ήμουν στο όριο, αλλά ήμουν δυνατή στα φρένα. Πρέπει ακόμα να καταλάβω τη μοτοσυκλέτα περισσότερο για να είμαι πιο γρήγορη, αλλά συνεργάζομαι καλά με την ομάδα και είμαι πραγματικά ευχαριστημένη με αυτό που έχουμε κάνει μέχρι τώρα».

 

2η | Ana Carrasco | Evan Bros Racing Yamaha Team

«Είμαι πολύ χαρούμενη με το σημερινό αποτέλεσμα, ειδικά μετά τις κόκκινες σημαίες νωρίτερα την ίδια μέρα. Ένας Αγώνας που αποτελείται από μόνο πέντε γύρους είναι πάντα δύσκολος στη διαχείριση και, στο τέλος, δεν κατάφερα να κερδίσω, αλλά ήμουν πολύ κοντά. Θα προσπαθήσω να βελτιωθώ λίγο αύριο και να πάω για τη νίκη στον 2ο Αγώνα. Αυτός είναι ο πρώτος μου Αγώνας από τον περασμένο Οκτώβριο, επομένως η Maria είχε σίγουρα μεγαλύτερη εμπειρία από εμένα αυτή τη σεζόν και ίσως η μορφή του σπριντ της ταίριαζε καλύτερα σήμερα . Ωστόσο, ο ρυθμός μας ήταν σχεδόν πανομοιότυπος, οπότε νομίζω ότι θα έχουμε έναν παρόμοιο Αγώνα αύριο. Νομίζω ότι υπήρχαν κάποια νεύρα μεταξύ των αναβατών σήμερα, καθώς αυτός είναι ο πρώτος Αγώνας σε ένα νέο πρωτάθλημα, αλλά αυτό είναι αναμενόμενο υποθέτω. Ήμουν πολύ νευρική»!

 

3η | Sara Sanchez | 511 Terra&Vita Racing Team

«Σήμερα δεν ήταν εύκολο, κυρίως επειδή ξεκινήσαμε τον Αγώνα τρεις φορές. Είμαι πολύ χαρούμενη που ανέβηκα στο βάθρο, επίσης επειδή το επίπεδο είναι πολύ υψηλό, αλλά θέλω να συνεχίσω να βελτιώνομαι για να προσπαθήσω να κερδίσω αύριο. Έχασα χρόνο εκτός γραμμής σήμερα και μετά είχα μόνο πέντε γύρους για να καλύψω το χαμένο έδαφος. Ήταν υπέροχο να βρίσκομαι εκεί να μάχομαι με τη Neila και την Ponziani, αλλά πιστεύω ότι με έναν μεγαλύτερο Αγώνα αύριο μπορώ να είμαι πιο ανταγωνιστική, αρκεί να κάνω καλύτερη αρχή από ό,τι στον 1ο Αγώνα».

 

Αποτελέσματα 1ου Αγώνα WorldWCR

1. Maria Herrera (Klint Forward Factory Team)

2. Ana Carrasco (Evan Bros Racing Yamaha Team) +0,067s

3. Sara Sanchez (511 Terra&Vita Racing Team) +0.986s

4. Roberta Ponziani (Ομάδα Yamaha Motoxracing WCR) +1.454s

5. Beatriz Neila (Ampito/Pata Prometeon Yamaha) +1.591s

6. Isis Carreno (AD78 FIM Latinoamerica από την ομάδα GP3) +7.127s

 

Βαθμολογία Πρωταθλήματος

1. Maria Herrera (Klint Forward Factory Team) 25 βαθμοί

2. Ana Carrasco (Evan Bros Racing Yamaha Team) 20 βαθμοί

3. Sara Sanchez (511 Terra&Vita Racing Team) 16 βαθμοί

 

Τα αναλυτικά αποτελέσματα στους παρακάτω πίνακες:

Επόμενο άρθρο »

ΔΥΟ ΣΤΑ ΔΥΟ: Ο υπέροχος Toprak 1ος στον Αγώνα Tissot Superpole

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Razgatlioglu οδηγεί το Πρωτάθλημα μετά τον 1ο Αγώνα στο Misano

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα