• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η Aprilia RSV4 κερδίζει το EWC στο SPA-FRANCORCHAMPS
Αγώνες 10/06/2024 - 08:51

Πρώτη νίκη στην κατηγορία Superstock για την ομάδα Aviobike M2 Revo

Η Aprilia RSV4 κέρδισε το 8 Hours of Spa-Francorchamps, τον δεύτερο Γύρο του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Αντοχής FIM 2024.

Αυτό το εξαιρετικό αποτέλεσμα υπογραμμίζει την ανταγωνιστικότητα και την αξιοπιστία της RSV4 1100 στη δεύτερη εμφάνισή της στην κατηγορία Superstock. Η ομάδα, αποτελούμενη από τον έμπειρο αναβάτη Kevin Calia, μαζί με τους Luca Bernardi και Francesco Cocco, στην πρώτη τους εμφάνιση σε αυτή την πίστα, πραγματοποίησαν έναν άψογο Αγώνα, οδηγώντας την Aprilia RSV4 1100 στη νίκη στην κατηγορία Superstock.

Αυτή είναι μια αξιοσημείωτη επίδειξη δύναμης, δεδομένου ότι αυτή είναι μόλις η δεύτερη εμφάνιση της Aprilia στην κατηγορία Superstock.

 

MASSIMO RIVOLA

«Είναι απίστευτο να κερδίζουμε τη Superstock στον δεύτερο Αγώνα αντοχής για εμάς της σεζόν. Συγχαρητήρια στον Luca και τον Kevin για τη νίκη, στην Aviobike και Nuova M2 Revo για την εξαιρετική ομαδική δουλειά. Το Spa-Francorchamps είναι μια πίστα όπου συνήθως αγωνίζεται η Formula 1, είναι απίστευτα γρήγορη και έχει μερικά επικίνδυνα σημεία, όπως την περίφημη Eau Rouge. Το να βλέπουμε την RSV4 ανταγωνιστική και αξιόπιστη είναι ένα σημάδι της ποιότητας του προϊόντος, το οποίο μας κάνει περήφανους».

 

Επόμενο άρθρο »

Κλασικό στυλ, μοντέρνο θέαμα:

« Προηγούμενο άρθρο

Η YART Yamaha κερδίζει τις 8 ώρες του Spa Motos

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα