• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Οι αναβάτες του MotoGP γίνονται μελισσοκόμοι για μια μέρα στο Ιταλικό Grand Prix
Αγώνες 31/05/2024 - 20:58

Το Ιταλικό MotoGP ξεκίνησε με τα εγκαίνια του Mugello Circuit Curva San Donato παρουσία του Διευθυντή της πίστας Paolo Poli, του Διευθύνων σύμβουλου της Dorna, Carmelo Ezpeleta, και πολλών ενθουσιασμένων αναβατών MotoGP, Moto2, Moto3 και MotoE.

Την Πέμπτη, όταν όλοι οι κινητήρες ήταν ακόμη αθόρυβοι, οι ήρωες σε δύο τροχούς βρέθηκαν σε μία από τις πιο όμορφες στροφές του Mugello Circuit, την Curva San Donato, ως μελισσοκόμοι.

Το εργοστάσιο της Ferrari, που ανέκαθεν εκτιμούσε τη βιωσιμότητα, εγκατέστησε 5 κυψέλες γεμάτες με γονιμοποιητικές μέλισσες τον Μάιο. Οι ίδιοι οι αναβάτες έγιναν τότε οι κύριοι χαρακτήρες της σκηνής στην Curva San Donato, η οποία ήταν βαμμένη με μαύρο και κίτρινο χρώμα στα κερμπ για την περίσταση. Υποστηριζόμενοι από έναν τοπικό μελισσοκόμο, κατάφεραν να αναγνωρίσουν τη βασίλισσα από τις εργάτριες μέλισσες και το μέλι από τη γύρη. Ζητήθηκε επίσης από τους αναβάτες να γίνουν δημιουργικοί και να ζωγραφίσουν μέλισσες σε έναν πίνακα, δείχνοντας την προσοχή τους σε αυτά τα τόσο σημαντικά μικρά έντομα που τυχαίνει να είναι υπεύθυνα για το 80% την επικονίασης όλων των ειδών των φυτών.

Ο Paolo Poli, Διευθύνων Σύμβουλος και Διευθυντής του Mugello Circuit, τόνισε τη σημασία της βιοποικιλότητας, όχι μόνο σε αυτή την πίστα, αλλά σε ολόκληρο τον κόσμο μας:

«Η κοινή γνώμη μας παρακολουθεί σε όλο τον κόσμο. Το άθλημά μας μπορεί να γίνει α προνομιακή πλατφόρμα για την αποστολή σημαντικών μηνυμάτων, όπως η σημασία του περιβάλλοντος. Στο Mugello, εμείς Πάντα προσπαθούσαμε να συνεισφέρουμε στη διατήρηση της ομορφιάς της επικράτειάς μας στους λόφους της Τοσκάνης. Το Mugello έχει πράσινη ψυχή και κάθε χρόνο επεμβαίνουμε με συγκεκριμένες ενέργειες. Σκεφτήκαμε να δώσουμε κίνητρα για τη βιοποικιλότητα στο υπέροχο πάρκο μας όπου ζει τόσο μεγάλο μέρος του οικοσυστήματός μας. Όλα ξεκινούν με το κύριο στοιχείο της φύσης: μέλισσες, τα όντα από τα οποία αναπτύσσονται τα πάντα. Και προσπαθήσαμε να βρούμε μια εμβληματική τοποθεσία για να τους επιτρέψουμε να το κάνουν τη δουλειά τους σε αρμονία με ένα πράσινο περιβάλλον. Η εικόνα που θέλουμε να προβάλουμε είναι μια εικόνα όπου τόσο το MotoGP όσο και το Το Mugello Circuit γνωρίζει πολύ καλά τη βιωσιμότητα, τη φύση και το μέλλον μας».

 

Επόμενο άρθρο »

Ο Bagnaia πιο γρήγορος από τους Rins, Acosta και Oliveira, με 4 εργοστάσια στην πρώτη τετράδα

« Προηγούμενο άρθρο

«Τα Μέσα Ενημέρωσης κάνουν πάντα εικασίες»

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA