• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
8ος Αγώνας - Ολλανδία (Assen)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
#DucatiCorreInAzzurro για το Ιταλικό GP της Brembo στο Mugello
Αγώνες 28/05/2024 - 16:25

Την Κυριακή στο εγχώριο Grand Prix, ξεχωριστή παρουσίαση για τις Desmosedici GP 24 και τους αναβάτες της με τα μπλε χρώματα των Εθνικών Ομάδων της Ιταλίας Maglia Azzurra, για την Ducati Lenovo Team και όλα τα μέλη της ομάδας

Την Κυριακή 2 Ιουνίου, στο Ιταλικό Grand Prix του Brembo MotoGP, η ομάδα της Ducati Lenovo θα αγωνιστεί στο Azzurro (Ανοικτό Μπλε), το χρώμα των Ιταλικών Εθνικών Ομάδων στον αθλητισμό. Οι μοτοσυκλέτες Desmosedici GP 24 της εργοστασιακής ομάδας της Ducati θα οδηγηθούν στην πίστα το πρωί της Κυριακής με ένα ιδιαίτερο χρώμα που χαρακτηρίζεται από το γαλάζιο χρώμα της Εθνικής ομάδας με λεπτομέρειες σε μπλε, λευκό και χρυσό. Επιπλέον, όλα τα μέλη της Ducati Lenovo Team θα φορούν ρούχα Maglia Azzurra και οι δύο Ιταλοί αναβάτες, Francesco Bagnaia και Enea Bastianini, δεν θα αποτελέσουν εξαίρεση, καθώς θα φορούν στολές στο ίδιο χρωματικό σχέδιο με τη μοτοσυκλέτα.

Mauro Grassilli (Διευθυντής Αθλητισμού, Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας της Ducati Corse):

«Τα Εθνικά χρώματα Nazionali Azzurre δίνουν συναισθήματα σε εκατομμύρια Ιταλούς και νιώθουμε ότι κάνουμε το ίδιο και τα Σαββατοκύριακα των Αγώνων, εκπροσωπώντας τη χώρα μας σε πίστες σε όλο τον κόσμο. Με την ευκαιρία του εγχώριου Grand Prix στο Mugello, επιλέξαμε να δημιουργήσουμε έναν σύνδεσμο ανάμεσα στο κόκκινο πάθος που μας διακρίνει στην πίστα και στο χρώμα Azzurro που μας ενώνει στην αγάπη μας για το άθλημα».

Ο Γύρος του MotoGP στο Mugello ξεκινά μια πολυαναμενόμενη περίοδο για όλους τους λάτρεις των σπορ. Σε λίγους μήνες, θα υποστηρίζουν την Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου της Ιταλίας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Γερμανίας (14 Ιουνίου έως 14 Ιουλίου) και την αποστολή των Azzurri στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού 2024 (26 Ιουλίου έως 11 Αυγούστου).

 

Επόμενο άρθρο »

«Είναι ένα εντελώς διαφορετικό στυλ οδήγησης»

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Acosta έκανε 10 ονειρεμένους γύρους!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα