• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Υποστήριξη της Yamaha με το πρόγραμμα bLU, cRU για αγώνες SxS και ATV
Νέα 14/03/2024 - 20:42

Μεγάλα χρηματικά έπαθλα και ωραία κίνητρα περιμένουν τους κορυφαίους αναβάτες και οδηγούς με μοτοσυκλέτες και άλλα οχήματα της Yamaha.

Ο μηχανοκίνητος αθλητισμός είναι ένα εξαιρετικά δαπανηρό και χρονοβόρο πάθος που εκτείνεται πολύ πέρα από την πίστα και είναι συναρπαστικό να βλέπουμε ότι η δέσμευση της Yamaha στους αγώνες –τόσο των πολλών κατηγοριών των δίτροχων όσο και των τετράτροχων- παραμένει ισχυρότερη από ποτέ, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία έχοντας δώσει συναρπαστικές χορηγίες και μπόνους στο πρόγραμμα αγώνων bLU cRU για τις σεζόν αγώνων Side by Side (SxS) και ATV 2024.

Είναι αυτονόητο ότι οι κατασκευαστές που επεκτείνουν προγράμματα υποστήριξης όπως αυτό στους αναβάτες και τους οδηγούς, κρατούν τους τροχούς του κόσμου των αγώνων να γυρίζουν. Η παροχή κινήτρων στους αγωνιζόμενους για να διαπρέψουν στην πίστα σίγουρα αναπαράγει ισχυρότερους και καλύτερους οδηγούς αγώνων, ενώ όλα αυτά βοηθούν παράλληλα στην καινοτομία σε προϊόντα που απολαμβάνουν οι λάτρεις του κάθε είδους οχήματος.

Είναι ένας κύκλος που βασίζεται στο πάθος και την αφοσίωση σε όλα τα powersports. Και για το 2024, η Yamaha κάνει πολλά για να κρατήσει ζωντανό αυτό το πάθος. Για το 2024, τα μπόνους της εταιρείας φτάνουν σχεδόν τα 135,000 € και είναι επιλέξιμα για αυτούς που διαθέτουν μοντέλα του 2022 ή νεότερα Wolverine RMAX 1000, YXZ1000R, YXZ1000R SS (Sport Shift) ή YFZ450R.

Από την πλευρά της κατηγορίας SxS, οι αγωνιστικές πρωτοβουλίες της Yamaha ηγούνται των Owen και Rodney Van Eperen του Powersports 1, καθώς και του Jeb Bootle της Bootle Motorsports. Το τετράτροχο Yamaha YXZ1000R βρίσκεται στο επίκεντρο και θα αγωνιστεί στις κατηγορίες αγώνων Championship Off-Road Tour και MidAmerica Outdoors.

 

Rodney Van Eperen και Yamaha YXZ1000R

 

Θα δοθούν μπόνους 13,500 € για τους πρωταθλητές Pro Stock και Pro Turbo SxS, ενώ οι κορυφαίοι στις κατηγορίες Pro-Am UTV και MORR UTV Sportsman, καθώς και στη σειρά MidAmerica Outdoors, θα λάβουν επίσης μπόνους.

Από την πλευρά των οχημάτων ATV, το Yamaha YFZ450R έχει αποδειχθεί ως ένα από τα ισχυρότερα και με περισσότερες συμμετοχές στους αγώνες τα τελευταία 20 χρόνια. Για να γιορτάσει αυτό, η Yamaha αύξησε τις πληρωμές και τις ευκαιρίες βραβείων σε πολλές κατηγορίες ATV, όπως οι κατηγορίες ATV MX, GNCC και WORCS ATV της AMA.

O Joel Hetrick με τη Yamaha YFZ450R

Η Yamaha ενθαρρύνει όσους θέλουν να συμμετάσχουν στους αγώνες SxS και ATV, να εγγραφούν στο πρόγραμμα bLU cRU του 2024. Η εταιρεία εξηγεί επίσης ότι οι αγωνιζόμενοι που έχουν εγγραφεί στο παρελθόν ενθαρρύνονται επίσης να εγγραφούν ξανά για να παραμείνουν επωφελημένοι με τα πιο πρόσφατα προνόμια και τις προσφορές από την Team Blue.

Επόμενο άρθρο »

Ο Κωνσταντίνος Μαυρόπουλος με θετικό πρόσημο στην Vallelunga

« Προηγούμενο άρθρο

Η BMW Motorrad Motorsport χαράσσει νέα πορεία στρατηγικής

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα