• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η BMW Motorrad Motorsport χαράσσει νέα πορεία στρατηγικής
Νέα 13/03/2024 - 12:10

Ο Sven Blusch θα γίνει ο νέος επικεφαλής της BMW Motorrad Motorsport.

Μόναχο. Με μια νέα δομή διαχείρισης, η BMW Motorrad τονίζει τις φιλοδοξίες της να ενισχύσει σημαντικά τη δέσμευση της μάρκας στον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Από την 1η Ιουνίου, ο Sven Blusch θα αναλάβει νέος επικεφαλής της BMW Motorrad Motorsport. Ο Marc Bongers θα επικεντρωθεί πλήρως στην επιχειρησιακή διαχείριση του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Superbike FIM (WorldSBK).

Ως νέος επικεφαλής της BMW Motorrad Motorsport, ο Sven Blusch θα επικεντρωθεί στη στρατηγική αναπροσαρμογή και θα ενισχύσει τη σταθερή βάση για επιτυχημένο μηχανοκίνητο αθλητισμό στο μέλλον. Λόγω της προηγούμενης ευθύνης του για την οργάνωση αγώνων και δοκιμών στην BMW M Motorsport, συνεισφέρει πάνω από μια δεκαετία εμπειρίας στον μηχανοκίνητο αθλητισμό στο νέο του ρόλο.

Από την ένταξή του στην BMW M Motorsport το 2013 γιόρτασε αρκετές επιτυχίες στον μηχανοκίνητο αθλητισμό με τις ομάδες. Ο Blusch σημείωσε επίσης μεγάλη επιτυχία στην προώθηση νέων ταλέντων στην BMW, εξελίσσοντας τους Dan Harper, Max Hesse και Neil Verhagen σε οδηγούς εργοστασιακών BMW M.

Η επαγγελματική καριέρα του Sven Blusch περιλαμβάνει επίσης θέσεις ως μηχανικός αγώνων και μηχανικός δεδομένων, υπογραμμίζοντας την κατανόησή του για τη δυναμική των αγώνων.

Από την 1η Ιουνίου, ο Marc Bongers θα επικεντρωθεί στο WorldSBK και θα οδηγήσει τις εργοστασιακές δεσμεύσεις της BMW Motorrad Motorsports σε περαιτέρω επιτυχίες. Έχει δημιουργήσει τη βάση για τις σημερινές ομάδες που υποστηρίζονται από το εργοστάσιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αντοχής WorldSBK και FIM (EWC), κορυφαίοι αναβάτες μεταφέρθηκαν στο BMW Motorrad Motorsport και το έργο BMW Motorrad Motorsport βρισκόταν σε τροχιά επιτυχίας.

Οι οργανωτικές αλλαγές υπογραμμίζουν τη δέσμευση της BMW Motorrad σε μια μακροπρόθεσμη και προσανατολισμένη στην επιτυχία στρατηγική στον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Ο στόχος είναι ξεκάθαρος: να συνεχίσει η BMW να ζεί το αγωνιστικό πνεύμα, να ενισχυθεί η μάρκα μέσα και δίπλα στην πίστα και να μοιραστεί το πάθος για τους αγώνες μοτοσυκλέτας με θαυμαστές και συνεργάτες σε όλο τον κόσμο.

 

Επόμενο άρθρο »

Υποστήριξη της Yamaha με το πρόγραμμα bLU, cRU για αγώνες SxS και ATV

« Προηγούμενο άρθρο

Νέα MICHELIN Power Slick: Χρόνοι έως και ένα δευτερόλεπτο ταχύτεροι από το 2023

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα