• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
MBP SC300 Urban Sport Scooter
Νέα Αγοράς 22/02/2024 - 00:15

H Moto Bologna Passione, πιο γνωστή ως MBP ήρθε στην Ελληνική αγορά απο την MOTOWAY ΚΑΜΠΡΑΝΗΣ ΑΕ.

H εταιρεία ιδρύθηκε το 2022 από την Keeway Motor Group με ισχυρό κίνητρο το πάθος, το design και την αγάπη για τη μοτοσικλέτα.

Τα κεντρικά γραφεία της εταιρίας βρίσκονται στην πλούσια σε πολιτιστική κληρονομιά πόλη «Μπολόνια» από όπου έχει πάρει και το όνομα της Μoto Bologna Passionne. Η MBP παρουσιάζει το πρώτο της σκούτερ στην χώρα μας SC300 το οποίο συνδυάζει κορυφαία χαρακτηριστικά για καθημερινές μετακινήσεις στην πόλη, σε συνδυασμό με μινιμαλισμό και πρακτικότητα.

Το SC300 τροφοδοτείται από έναν υγρόψυκτο 1-κύλινδρο/4-χρονο/4-βάλβιδο κινητήρα 278,00 cc SOHC ο οποίος εξασφαλίζει ομαλή και αποτελεσματική απόδοση χάρη στην μεταβαλλόμενη CVT αυτόματη μετάδοση. 

Ένα από τα αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά εκτός από την μεγάλη μονάδα προβολέων LED είναι και η οθόνη TFT LCD 5" που παρέχει πληροφορίες σχετικά με την απόδοση, την ταχύτητα και άλλες σημαντικές ενδείξεις.

Το σκούτερ διαθέτει πλούσιους εργονομικούς χώρους καθιστώντας το μια εξαιρετική επιλογή για καθημερινές μετακινήσεις και μεγάλες διαδρομές χάρη στην αναπαυτική σέλα για τον οδηγό και τον συνοδηγό.

Η MBP εξοπλίζει με premium περιφερειακά το όχημα της όπως αναρτήσεις ΚΥΒ, J.Juan δαγκάνες, NFC τεχνολογία και δικάναλο ABS Bosch.

Όσον αφορά τη σχεδίαση, το SC300 διαθέτει premium διπλή σέλα, μεγάλες χειρολαβές, χώρο κάτω από το κάθισμα για ένα jet κράνος και προβολέα X-Vertical Stack που βελτιώνει τη συνολική του εμφάνιση.

Το CS 300 διαθέτει έγχρωμο ταμπλό και εφαρμογή MBP Connect στην οποία οι αναβάτες μπορούν να απολαμβάνουν νέα εργαλεία ασφαλείας όπως το σύστημα αισθητήρων κραδασμών και κίνησης, απομακρυσμένο τερματισμό λειτουργίας και κουμπί πανικού.

Τιμή : 4.299€

Διαθέσιμο σε 4 χρωματισμούς: Λευκό, Μαύρο, Μπλε Ματ, Γκρι
 

Επόμενο άρθρο »

CFMOTO Aspar Team - Νέα εμφάνιση για το 2024

« Προηγούμενο άρθρο

Το Zebra09 είναι ένα ηλεκτρικό σκούτερ εκτός δρόμου

Χορηγοί