• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Μόνο 25 Kawasaki Ninja ZX-10RR Winter Test Edition!
Νέα Αγοράς 13/12/2023 - 22:21

Η Kawasaki Ninja είναι αναμφισβήτητα μία από τις πιο επιτυχημένες μοτοσυκλέτες supersport που υπάρουν. Το ίδιο το όνομα καθορίζει την ίδια την ουσία μίας σπορ μοτοσυκλέτας, με τους μη γνώστες να αναφέρονται συνήθως σε οποιαδήποτε σπορ μοτοσυκλέτα, ανεξάρτητα από τον κατασκευαστή, ως Ninja. Η εμβληματική αυτή μοτοσυκλέτα δεν είναι καθόλου τυχαία, καθώς ακόμη και σήμερα, η Ninja ZX-10RR παραμένει μία από τις πιο ανταγωνιστικές μοτοσυκλέτες στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Superbike.

Για να γιορτάσει αυτή την επιτυχία, η Kawasaki λάνσαρε μια έκδοση εξαιρετικά περιορισμένης έκδοσης της Ninja ZX-10RR που ονομάζεται Winter Test Edition. Υπήρξαν χειμερινές δοκιμαστικές εκδόσεις superbikes στο παρελθόν, που συνήθως κυκλοφόρησαν προς το τέλος του έτους όπου είναι χειμώνας στα περισσότερα μέρη του βόρειου ημισφαιρίου. Ωστόσο, η 2024 Ninja ZX-10RR Winter Test Edition είναι ιδιαίτερα ξεχωριστή, με μόνο 25 μονάδες να έχουν προγραμματιστεί να δουν το φως της δημοσιότητας. Κάθε μοτοσυκλέτα έχει σχεδιαστεί, προετοιμαστεί και ρυθμιστεί, όχι από κανέναν άλλον, αλλά από το τεχνικό τμήμα του WSBK Kawasaki Racing Team (KRT) και είναι ευθυγραμμισμένη κυριολεκτικά και μεταφορικά, με τα αυστηρά πρότυπα της αγωνιστικής ομάδας.

Οι τυχεροί ιδιοκτήτες της Winter Test Edition του 2024 θα πάρουν μία μοτοσυκλέτα με χρώμα παρόμοιο με αυτό της μοτοσυκλέτας του WSBK KRT Ninja Winter Test. Υπάρχει επίσης μια αριθμημένη μικρή πινακίδα στο προστατευτικό του ρεζερβουάρ, καθώς και ένα σύστημα εξάτμισης από την Akrapovic. Επιπροσθέτως, οι κάτοχοι της νέας μοτοσυκλέτας θα λάβουν ένα VIP πάσο δύο ατόμων για να έχουν πρόσβαση σε οποιονδήποτε Γύρο του WSBK 2024 της επιλογής τους. Το ειδικό πάσο δίνει το δικαίωμα πρόσβασης στο paddock κατά τη διάρκεια του Γύρου του WSBK που έχει επιλεχθεί, καθώς και πρόσβαση VIP στη φιλοξενία και τα γκαράζ της Kawasaki Racing Team. Θα υπάρχει επίσης μία ξενάγηση στην KRT και θα γίνει μία γνωριμία με τους αναβάτες της Team Green, Alex Lowes και Axel Bassani.

Εκτός φυσικά από τα ειδικά προνόμια και τα πρόσθετα χαρακτηριστικά της ZX-10RR Winter Test Edition, η μοτοσυκλέτα αποδίδει 214 ίππους χάρη σε έναν εν σειρά υδρόψυκτο τετρακύλινδρο κινητήρα 998cc, οπότε υπόσχεται ακλόνητη επιτάχυνση και συναρπαστικές επιδόσεις.

Άλλα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν ένα ολοκληρωμένο πακέτο ηλεκτρονικών, όπως γρήγορη αλλαγή ταχυτήτων, έλεγχο πρόσφυσης και διαχείριση στροφών κινητήρα. Υπάρχει επίσης ένας αποσβεστήρας τιμονιού Ohlins (stabilizer) για τη διασφάλιση του μέγιστου ελέγχου. Για καλύτερη ικανότητα οδήγησης στο δρόμο, η μοτοσυκλέτα διαθέτει ενσωματωμένο cruise control και μεγάλη, έγχρωμη οθόνη TFT για να διατηρεί τα στατιστικά της διαδρομής.

Φυσικά, μια μοτοσυκλέτα αυτής της κατηγορίας θα είχε αρκετά υψηλή τιμή αγοράς και η ZX-10RR Winter Test Edition δεν αποτελεί εξαίρεση. Κοστίζει 33.000 ευρώ και θα πουληθούν μόνο 25 από αυτές, με τις 10 να προορίζονται για τη Γαλλική αγορά.

 

Επόμενο άρθρο »

Έγκριση καταβολής επιδοτήσεων σε άλλους 268 δικαιούχους στο «Κινούμαι Ηλεκτρικά 2»

« Προηγούμενο άρθρο

Παρουσίαση της νέας Suzuki V-Strom 800 στα V-Strom clubs

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα