• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Buriram: MotoGP Πρώτες Ελεύθερες Δοκιμές
Ο Jorge Martin ξεκινάει δυναμικά το τριήμερο
Νέα 27/10/2023 - 09:13

Κατά το πρώτο τέταρτο των πρώτων ελεύθερων δοκιμών της μεγάλης κατηγορίας στην πίστα της Buriram στην Ταϊλάνδη, οι Maverick Vinales και Alex Marquez αντάλλαξαν θέσεις στην κορυφή των φύλλων χρόνου, με τον αναβάτη της Aprilia να σταματά το χρονόμετρο στο 1:31.657.


O Alex Marquez απάντησε με 1:31.486, πριν ο Vinales καταφέρει να τον ξεπεράσει για 2 χιλιοστά του δευτερολέπτου και να κρατήσει την πρώτη θέση μέχρι το τελευταίο δεκάλεπτο. Τότε ήταν ο ομόσταυλός του, ο Aleix Espargaro, που πέρασε στην κορυφή με 1:31.171.


Όμως δεν ήταν γραφτό της Aprilia να μείνει στην πρώτη θέση, καθώς ο Jorge Martin μπήκε στο 1:30 (1:30.520) με πέντε λεπτά να απομένουν και κανείς δεν κατάφερε να τον ξεπεράσει. Ο Vinales βελτιώθηκε στο 1:30.758 για να πάρει τη δεύτερη θέση, ενώ ο Pol Espargaro έκανε μια τελική βελτίωση (1:31.012) και συμπλήρωσε την πρώτη τριάδα, αφήνοντας τον αδερφό του, Aleix, στην τέταρτη θέση. 


Ο Franco Morbidelli έκανε τον 6ο καλύτερο χρόνο, μπροστά από τον Augusto Fernandez. O Fabio Di Giannantonio, που πανηγύρισε το παρθενικό του βάθρο στην Αυστραλία, βρέθηκε στην 7η θέση, έχοντας πίσω του τον Raul Fernandez, με τους 2 αυτούς αναβάτες να κάνουν ακριβώς τον ίδιο καλύτερο χρόνο. Τη δεκάδα συμπλήρωσαν οι Alex Marquez και Francesco Bagnaia. 


O Fabio Quartararo έκανε τον 12ο καλύτερο χρόνο, ενώ ο Marc Marquez ήταν μόλις 18ος.

Επόμενο άρθρο »

Buriram: Moto3 Δεύτερες Δοκιμές

« Προηγούμενο άρθρο

Η Motoinno TS³ θέλει να αλλάξει τα δεδομένα στους αγώνες και το δρόμο

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα