• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Νέος τιμοκατάλογος λιανικής των ηλεκτρικών scooter Horwin
Ισχύει από 19 Σεπτεμβρίου
Τιμοκατάλογοι 21/09/2023 - 22:39

 

Η Horwin, που κατασκευάζει αποκλειστικά ηλεκτρικά δίκυκλα, κυκλοφόρησε για πρώτη φορά στο κοινό το 2019 με την ελαφριά μοτοσυκλέτα Horwin CR6.

Τα scooter της Horwin είναι τώρα διαθέσιμα και στην Ελλάδα μέσα απο ένα δικτυο συνεργατών που δημιουργησε η Σαρακάκης που έχει αναλάβει την διάθεσή τους.

Σήμερα η γκάμα περιλαμβάνει δυο οικογένειες ηλεκτρικών scooter, την σειρά EK και την σειρά LK στις κατηγορίες L1 & L3 αντοίστιχα.  

Η τελική ταχύτητα των scooter της Horwin περιορίζεται τεχνικά στα 25 ή 45 km/h για τα μοντέλα προδιαγραφών L1 και φθάνει μέχρι και τα τα 95 km/h για αυτά της προδιαγραφής  L3. 

Τα δίκυκλα της κατηγορίας L1 - με ισχύ έως 4kW - χωρίζονται σε δυο κατηγορίες, αυτά με μέγιστη ταχύτητα 25 km/h και αυτά με μέγιστη ταχύτητα 45 km/h. 

Για τα δίκυκλα με μέγιστη ταχύτητα 25km/h δεν απαιτείται άδεια οδήγησης, τα δίκυκλα με μέγιστη ταχύτητα 45km/h μπορούν να οδηγηθούν με δίπλωμα AM μοτοποδηλάτου (μέχρι 50cc )ή με δίπλωμα αυτοκινήτου Β (κάτω από τις προϋποθέσεις του νόμου). 

Τα δίκυκλα της κατηγορίας L3, με ισχύ μεγαλύτερη από 4kW, θεωρούνται μοτοσυκλέτες και οδηγούνται με δίπλωμα μοτοσυκλέτας Α1 ή με δίπλωμα αυτοκινήτου Β (κάτω από τις προϋποθέσεις του νόμου).

Ο Τιμοκατάλογος ισχύει από 19 Σεπτεμβρίου 2023, και περιλαμβάνει και τις επιδοτούμενες τιμές. 

Επόμενο άρθρο »

Aνανεωμένος τιμοκατάλογος της ZERO Motorcycles

« Προηγούμενο άρθρο

Νέος τιμοκατάλογος λιανικής της Segway

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα