• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
JiR Moto2: Σε αναμμένα κάρβουνα η ομάδα
Και οι δύο οδηγοί βλέπουν με αισιοδοξία τον συγκεκριμένο αγώνα.
Νέα 01/06/2010 - 12:37

Οι δύο αναβάτες της JiR Moto2, Simone Corsi και Mattia Pasini δεν βλέπουν την ώρα για να μπούνε στην πίστα του Mugello και να αρχίσουν την προετοιμασία για την ρύθμιση της μοτοσυκλέτας τους. Και οι δύο βλέπουν με αισιοδοξία τον συγκεκριμένο αγώνα κι έχουν λόγους να αισθάνονται θετικά για την εξέλιξή του. 

 

Ο Corsi είχε κερδίσει το 2002 στην συγκεκριμένη πίστα και πήρε μία τρίτη θέση το 2007. Ήδη έχει δείξει εκπληκτική βελτίωση στην νέα κατηγορία Moto2 που συμμετέχει φέτος και το γεγονός ότι ανέβηκε στο βάθρο του Le Mans του έχει τονώσει το ηθικό. Στόχος του για τον αγώνα που διεξάγεται στην χώρα του είναι η νίκη, ωστόσο στην πραγματικότητα θέλει να έχει συνεχή πρόοδο και να μαζεύει πολύτιμους βαθμούς σε κάθε αγώνα. Πιστεύει ότι στο Mugello πρέπει να βάλει τα δυνατά του για να πάρει μία καλή θέση στη σχάρα εκκίνησης, έτσι ώστε να μπορέσει στη συνέχεια να δώσει μία καλή μάχη την ημέρα του αγώνα. 

 

Με τη σειρά του ο Pasini έχει κερδίσει στην πίστα του Mugello στα GP125 το 2006 και πέρυσι στα GP250. Για τον ίδιο αποτελεί μεγάλο κίνητρο ο αγώνας που γίνεται στην πατρίδα του ιδιαίτερα έπειτα από τους δύο σκληρούς αγώνες στην Jerez και το Le Mans. Προσπαθεί να βρει τις ρυθμίσεις πάνω στη νέα μοτοσυκλέτα κι ο ίδιος δήλωσε ότι με τους τεχνικούς του έκανε μεγάλη πρόοδο στο Le Mans. Ήδη αισθάνεται καλύτερα από τον τραυματισμένο ώμο του κι ευελπιστεί ότι θα συνεχίσει την πρόοδό του στον αγώνα του Mugello.

Επόμενο άρθρο »

O “Notis” στον 1ο αγώνα στην Ιταλία

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Είχαμε κάποια προβλήματα στη Γαλλία

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα