• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
H Aprilia RSV4 R «Μοτοσυκλέτα της χρονιάς 2010»
Σε έρευνα στους 33.000 αναγνώστες του περιοδικού Motociclismo
Νέα Αγοράς 25/05/2010 - 20:24

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ, ΑΝΑΚΥΡΗΣΕΙ ΤΗΝ APRILIA RSV4 ΩΣ ΤΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ. ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ «MOTOCICLISMO».

 

Μιλάνο, 14 Μαΐου 2010 - Aprilia RSV4, η μοτοσυκλέτα που έφερε τον Max Biaggi και την ομάδα της Aprilia – Alitalia στην κορυφή του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Superbike, ψηφίστηκε ως η «Μοτοσυκλέτα της χρονιάς 2010» από τους αναγνώστες του μηνιαίου περιοδικού «Motociclismo».

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στους 33.000 και πλέον αναγνώστες του περιοδικού Motociclismo– το εγκυρότερο και ιστορικότερο περιοδικό ειδικού τύπου στην Ιταλία με έτος ίδρυσης το 1914 – η Aprilia RSV4 R κατέκτησε το βραβείο «Sport μοτοσυκλέτα της χρονιάς», αφήνοντας πίσω τους αντιπάλους της, BMW S1000RR και Ducati 1198S, αλλά και τον τίτλο «Μοτοσυκλέτα της χρονιάς 2010» για το μοντέλο RSV4, που καθιερώνεται ως ο απόλυτος κυρίαρχος στις προτιμήσεις των αναγνωστών του «Motociclismo».

 

Η τελετή βράβευσης έλαβε μέρος στα κεντρικά της Edisport και έκρυβε κι άλλες εκπλήξεις για την Aprilia και το Piaggio Group αφού διακρίθηκε και βραβεύτηκε και σε διάφορες άλλες κατηγορίες. Για την ακρίβεια, η Aprilia κέρδισε τον τίτλο «Μοτοσυκλέτα της χρονιάς» και στην κατηγορία 50cc και 125 cc (με το Aprilia RS, που φαίνεται πάντα να κερδίζει τις εντυπώσεις της κατηγορίας) και Enduro με το Aprilia RXV 4.5/5.5. Η 2η θέση στην κατηγορία Supermotard πήγε στο Aprilia Dorsoduro Factory 750cc.

Για ακόμη μια χρονιά στα σκούτερ μεσαίας κατηγορίας η Vespa GTS 300 κερδίζει τις εντυπώσεις και την πρώτη θέση ενώ στα σκούτερ πάνω από 300cc το Gilera GP800 και το Piaggio Mp3 400 κατέλαβαν την 2η και 3η θέση αντίστοιχα.

Επίσης, στα «μικρά 50άρια» οι αναγνώστες ψήφισαν την Vespa 50 S ως την 2η επιλογή τους.

 

Δυο βραβεία απονεμήθηκαν και στην Moto Guzzi: Η Moto Guzzi Norge 1200 8V κατέλαβε τη 2η θέση στην κατηγορία «Grand Tourer» και την 3η θέση στη κατηγορία «Cruiser» το California 1100 Vintage.

 

Η Aprilia RSV4 είναι αποτέλεσμα ενός project στην αιχμή της τεχνολογίας, που αναπτύχθηκε αποκλειστικά και εξολοκλήρου από την Aprilia. Με 36 παγκόσμια πρωταθλήματα – χάρη στο εκπληκτικό ρεκόρ των 275 νικών σε grand prix πρωταθλημάτων αγώνων ταχύτητας – όπου άλλοι 7 τίτλοι προστίθενται από off road παγκόσμια πρωταθλήματα, η Aprilia αδιαμφισβήτητα είναι ο νικητής σήμερα στα παγκόσμια πρωταθλήματα, ανάμεσα σε Ιταλούς και Ευρωπαίους κατασκευαστές. Ο κινητήρας V4 - 1.000cc και το «αγωνιστικό» στυλ της Aprilia RSV4 γίνεται το σημείο αναφοράς για την κατηγορία. Το RSV4 ήδη με την εμφάνιση του στις αρχές της σεζόν ανέβηκε 9 φορές στο βάθρο ενώ χάρισε και μια νίκη στο Brno στον Max Biaggi και την αγωνιστική ομάδα της Aprilia. Στο πρωτάθλημα WSBK του 2010, η αγωνιστική ομάδα της Aprilia-Alitalia RSV4 έχει ήδη χαρίσει δυο εντυπωσιακές διπλές νίκες στην πίστα του Portimao και δυο διπλές στη θρυλική πίστα της Monza όπου ο Max Biaggi «έσπασε» για πρώτη φορά στον κόσμο των Superbike το φράγμα των 330 χιλιομέτρων ανά ώρα!

Επόμενο άρθρο »

NEO PIAGGIO MP3 300 / 300 MP3 LT

« Προηγούμενο άρθρο

Arai RX-7 GP Jonathan Rea Replica

Χορηγοί