• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Arai RX-7 GP Jonathan Rea Replica
Νέα Αγοράς 15/04/2010 - 17:54

Είναι μόλις 23 χρονών και πρωταγωνιστεί στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Superbikes. Ο λόγος για το Ιρλανδό Jonathan Rea που για την ασφάλεια του προστατεύεται με Arai RX-7 GP. Η Arai συγκέντρωσε αυτή την τεχνολογία και την διοχέτευσε σε ένα εντελώς νέο κράνος , ξεκινώντας από το μηδέν . 

 

Ένα νέο κράνος με το όνομα RX-7 GP . Εντελώς καινούριο , εξελιγμένο για να γίνει το απόλυτο αγωνιστικό κράνος . Αρκεί μόνο μια ματιά για να καταλάβετε ότι είναι διαφορετικό τελείως. Χαρακτηριστικό αναγνώρισης το ρυθμιζόμενο πτερύγιο στο πίσω μέρος. Το καθ’όλα νέο RX7 GP, έχει εξελιχθεί σε πραγματικές συνθήκες ΜotoGP και GRAND PRIX αγώνων. Δοκιμασμένο σε υψηλές ταχύτητες στις ευθείες των διεθνών αγωνιστικών πιστών. Σχεδιασμένο για να χρησιμοποιηθεί από νικητές επαγγελματίες οδηγούς.

 

Το αποτέλεσμα είναι το εκπληκτικό, νέο, RX-7 GP με το ρυθμιζόμενο πτερύγιο (AIR WING) που μειώνει δραστικά του στροβιλισμό και τα αεροδυναμικά κουνήματα, ενισχύοντας την αυτοσυγκέντρωση του οδηγού όταν αυτός πέφτει στα φρένα από εξαιρετικά υψηλές ταχύτητες. Την ίδια στιγμή το Αεροδυναμικό Πτερύγιο αυξάνει την τελική (ταχύτητα) , χάρη στην άψογη αεροδυναμική του RX-7 GP.

 

Το κράνος έχει ακόμα μεγαλύτερο πεδίο περιφερειακής όρασης, χάρη στην σχεδίαση του , με μεγαλύτερη στα πλάγια ζελατίνα..Έτσι ο οδηγός έχει καλύτερη-γρηγορότερη αντίληψη της στροφής , άρα και μεγαλύτερη ταχύτητα εξόδου από αυτήν. Το RX-7 GP είναι το πρώτο κράνος μοτοσυκλέτας που διαθέτει κέλυφος κατασκευασμένο και ενισχυμένο με περιφερειακό δέσιμο με S.N.C. (STRUCTURAL NET COMPOSITE), που ξεπερνά ακόμη και την παροιμιώδη αντοχή και σκληρότητα του κελύφους του RX7 CORSAIR.

 

Το ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΑΝΑΓΚΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΠΑΣΦΑΛΙΣΗΣ των μαξιλαριών στα μάγουλα προσφέρει ένα επιπλέον όπλο στο κεφάλι του αναβάτη σε περίπτωση ατυχήματος. Συνδυασμένο με το διάσημο S.N.C. δίχτυ κατασκευής του κελύφους που το κάνει ισχυρό και ακλόνητο κάτω από τεράστιες πιέσεις και φορτία, επιτυγχάνεται μια υψίστης ασφάλειας κατασκευή κράνους.

 

Η λίστα με τις ολοκαίνουριες εφαρμογές της ARAI στο RX-7 GP περιλαμβάνει νέα συστήματα diffuser , μεγαλύτερη ζελατίνα ,μειωμένο στροβιλισμό, και πολλές ακόμα λεπτομέρειες που κάνουν τη λίστα εντυπωσιακά μεγάλη! Απευθυνθείτε στα καταστήματα του εξουσιοδοτημένου δικτύου για να ενημερωθείτε για όλα αυτά που συντελούν στο να είναι το RX-7 GP ένα πραγματικό έργο τέχνης!

 

Δείτε τα από κοντά στο κατάστημα ARAI GREECE.

Μιχαλακοπούλου 44,

Αθήνα

Τηλ: 210 – 7212986,

        210 – 7258232

Site: www.araihelmet-europe.com/rx7gp/gre//

Επόμενο άρθρο »

H Aprilia RSV4 R «Μοτοσυκλέτα της χρονιάς 2010»

« Προηγούμενο άρθρο

Bering Aero στα καταστήματα Stelpet

Χορηγοί