• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Δυο νέα πακέτα αξεσουάρ για την Hypermotard 950 από την Ducati Performance
Νέα Αγοράς 07/05/2023 - 00:02

Η Ducati Performance παρουσίασε δύο νέα πακέτα, Style και Sport, και μια ποικιλία επιλογών για την βελτίωση της εμφάνισης και της ευχρηστίας της fun-bike Hypermotard 950 της Ducati

Το πακέτο Sport περιλαμβάνει μια επιλογή αξεσουάρ που έχουν σχεδιαστεί για να ενισχύσουν τον σπορ χαρακτήρα του Hypermotard 950. Μια βάση πινακίδας από ανθρακονήματα, τελικά προδιαγραφών της Termignoni με καλύμματα από τιτάνιο και βάση από ατσάλι μαζί με φλάς LED, δίνουν στην "Hyper" ένα ακόμα πιο δυναμικό χαρακτήρα.

Το πακέτο Style περιλαμβάνει φέρινγκ, πίσω φτερό και προστατευτικό ντεπόζιτου από ανθρακονήματα μαζί με τάπα του ρεζερβουάρ και κάλυμμα της αντλίας νερού από αλουμίνιο billet.

Πέρα από τα δυο νέα πακέτα αξεσουάρ η Ducati Performance έχει διαθέσιμη μια γκάμα από πλήθος ειδικών εξαρτημάτων για την βελτίωση των επιδόσεων, της εμφάνισης της λειτουργικότητας και την προσποίηση της Hypermotarda άλλα και για κάθε μοντέλο Ducati ή Ducati Scrambler.

Oλη η γκάμα αξεσουάρ είναι διαθέσιμη στον ιστότοπο της Ducati.com, όπου στην ενότητα "Configurator" μπορείτε να επιλέξετε τα αγαπημένα σας αντικείμενα για να κάνετε το Hypermotard σας μοναδικό και να τα μοιραστείτε με τον πλησιέστερο αντιπρόσωπο.

Η οικογένεια Hypermotard 950 αποτελείται από την κορυφαίa Hypermotard 950 SP, η οποία ξεχωρίζει για το χρώμα εμπνευσμένο από τις μοτοσυκλέτες MotoGP, την ανάρτηση της Ohlins με αυξημένη διαδρομή, τους σφυρήλατους τροχούς Marchesini και το Ducati Quick Shift (DQS) Up and Down EVO στον στάνταρ εξοπλισμό. Η Hypermotard RVE διακρίνεται από το χρώμα "Graffiti", ενώ το Hypermotard 950 διατίθεται σε χρώμα Ducati Red.
Ο κινητήρας της Hypermotard 950 είναι ο δικύλινδρος Ducati Testastretta 11° 937 κυβικών εκατοστών, που αποδίδει 114 ίππους στις 9.000 σ.α.λ. και ροπή 9,8 Kgm στις 7.250 σ.α.λ.

Επόμενο άρθρο »

Η Υamaha Μοτοδυναμική στο Olympia Rally

« Προηγούμενο άρθρο

ΣΤΑ PAPASTAVROU SHOPS GIVI XS320 ΤΣΑΝΤΑ ΡΕΖΕΡΒΟΥΑΡ XSTREAM TANKLOCK 15LT

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα