• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Έτοιμο το HRC για το Le Mans
Ο Dani Pedrosa θα συμπληρώσει την 150η εκκίνησή του στα Grand Prix στο Le Mans.
Νέα 17/05/2010 - 16:39

Ικανοποιημένοι έμειναν οι δύο αναβάτες της εργοστασιακής ομάδας της Honda από τις δοκιμές που πραγματοποίησαν έπειτα από τον αγώνα της Jerez. Ως αποτέλεσμα βλέπουν με αισιοδοξία τον αγώνα στην φημισμένη πίστα του Le Mans.  

 

Ο Dani Pedrosa θα συμπληρώσει την 150η εκκίνησή του στα Grand Prix (46 συμμετοχές στα GP125, 32 συμμετοχές στα GP250 και 72 σύντομα στα MotoGP) γεγονός που αποτελεί ένα έξτρα κίνητρο για εκείνον για μία καλή εμφάνιση στο βάθρο. Ο ίδιος δήλωσε πρόσφατα ότι για τον αγώνα του Le Mans πρέπει να είσαι έτοιμος για τις απρόβλεπτες αλλαγές των καιρικών συνθηκών όπως ακριβώς έγινε στον περσινό βρόχινο-στεγνό αγώνα. “Κατά συνέπεια θα πρέπει να επωφεληθούμε στο μέγιστο τις δύο ημέρες των δοκιμών και να έχουμε stand-by κάποια set up για κάθε είδους καιρικών συνθηκών.” 

 

Αισιόδοξος δείχνει κι ο Andrea Dovizioso για τον ερχόμενο αγώνα κι αυτό που ενισχύει περισσότερο την αυτοπεποίθηση του είναι τα αποτελέσματα των δοκιμών στη Jerez. “Πιστεύω ότι θα είμαστε δυνατοί σ’αυτή την πίστα. Θα χρησιμοποιήσουμε το καινούργιο πλαίσιο που δοκιμάσαμε στην Jerez. Το Le Mans είναι μία αργή πίστα που δείχνει εύκολη στα χαρτιά αλλά είναι εξαιρετικά περίεργη όταν οδηγείς σ’αυτή ψάχνοντας να βρεις τον ταχύτερο ρυθμό σου. Πέρυσι μαχόμουν σ’αυτή την πίστα για την τρίτη θέση και την έχασα στο τέλος του αγώνα. Είμαι αισιόδοξος ότι θα μπορώ να μάχομαι και φέτος με τους πρωτοπόρους.”

Επόμενο άρθρο »

Τι θα έχει η Bridgestone στο Le Mans

« Προηγούμενο άρθρο

Ομάδες και ζάντες

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα