• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ατίθαση η άσφαλτος του Kyalami
Οι τεχνικοί χαρακτηρίζουν ως σύνθετη την ποιότητα της ασφάλτου μιας και περιλαμβάνει πολλά κομμάτια από διαφορετική άσφαλτο.
Νέα 17/05/2010 - 09:00

Από την πρώτη ημέρα των δοκιμών στην πίστα της Νότιας Αφρικής οι αναβάτες των Superbike τα βρήκαν σκούρα με το οδόστρωμά της. Οι τεχνικοί χαρακτηρίζουν ως σύνθετη την ποιότητα της ασφάλτου μιας και περιλαμβάνει πολλά κομμάτια από διαφορετική άσφαλτο λόγω των συμπληρωματικών έργων που έχουν πραγματοποιηθεί κατά περιόδους. Ως αποτέλεσμα σε κάποια σημεία είναι χαλασμένη ελαφρώς ενώ τα σημεία όπου ενώνεται η παλιότερη με την νέα άσφαλτο κάνουν μαρτύριο την ρύθμιση των αναρτήσεων και οι μηχανικοί προβληματίστηκαν με το σετάρισμα των μοτοσυκλετών.  

 

Στην προσπάθειά του να βελτιώσει τον χρόνο του ο διπλός νικητής της Monza Max Biaggi έπεσε την Παρασκευή στην διάρκεια των πρώτων ελεύθερων δοκιμών. Για καλή του τύχη δεν τραυματίστηκε κι ούτε δημιούργησε ζημιά στην μοτοσυκλέτα του. Στις δηλώσεις του ο “Ρωμαίος” αναβάτης ανάφερε ότι όλοι γνώριζαν την κατάσταση της πίστας και οι συνθήκες είναι εξίσου δύσκολες για την κάθε ομάδα. Από τις άλλη πλευρά η ιδιομορφία της ασφάλτου επηρεάζει διαφορετικά της κάθε μοτοσυκλέτα κι ίσως να έκανε δυσκολότερη την συμπεριφορά της Aprilia. Το γεγονός ότι κατάφερε να τερματίσει στην 4η και 3η θέση στα δύο σκέλη του αγώνα θεωρείται μεγάλη επιτυχία από τον ίδιο την στιγμή που έχει ανέβει στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Επόμενο άρθρο »

Ομάδες και ζάντες

« Προηγούμενο άρθρο

EXTREME TRACKDAYS 22–23-24 Μαϊου στις Σέρρες

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα