• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Προς την Honda βλέπει ο Stoner
Το γεγονός είναι ότι ο Suppo είχε φέρει τον Stoner στην Ducati κι έτσι ήρθαν οι 20 νίκες κι ο Παγκόσμιος τίτλος.
Νέα 08/05/2010 - 15:44

Ο πατέρας (Colin Stoner) του Αυστραλού αναβάτη Casey Stoner που εκτελεί επιπλέον χρέη προσωπικού του manager εμφανίστηκε στην Jerez με στόχο να συζητήσει την μελλοντική πορεία του Casey για την επόμενη σεζόν. Ως γνωστών το συμβόλαιο του Casey Stoner λήγει φέτος κι η πόρτα είναι ανοιχτή εφόσον η Ducati δεν έχει κάνει προς το παρόν κάποια πρόταση για να τον κρατήσει. Από την άλλη το HRC βλέπει ζεστά το θέμα εφόσον στην αγκαλιά του βρίσκεται κι ο πρώην manager του αγωνιστικού τμήματος της Ducati Livio Suppo. Μπορεί μεν ο Pedrosa να βρίσκεται 5 χρόνια στην εργοστασιακή ομάδα της Honda ωστόσο δεν έχει πείσει τα αφεντικά της ότι μπορεί να απειλήσει τον Rossi. 

 

Το γεγονός ότι ο Suppo είχε φέρει τον Stoner στην Ducati κι έτσι ήρθαν οι 20 νίκες κι ο Παγκόσμιος τίτλος είναι κάτι που βλέπει θετικά η Honda. Άλλωστε ο Suppo έχει τον πρώτο λόγο για τις επιλογές των αναβατών. Ο Suppo ανάφερε πρόσφατα ότι τα συμβόλαια των τεσσάρων κορυφαίων αναβατών λήγουν φέτος κι όλοι τους θα μιλήσουν με άλλες ομάδες. 

 

 

Ολοκληρώνοντας τις δηλώσεις του μεταξύ άλλων ανάφερε “Μίλησα με τον Colin Stoner στην Jerez. Στόχος για την Honda είναι να προετοιμάσει το έδαφος για να έρθει ο Casey και εργάζονται πάνω σ’αυτό. Το δυνατό σημείο του Casey είναι ότι άμεσα είναι πολύ γρήγορος και πάντα είναι γρήγορος γεγονός που είναι σημαντικό για τους τεχνικούς όσον αφορά την συλλογή δεδομένων. Η συμπεριφορά του στο να είναι εκπληκτικά γρήγορος και η ικανότητά στο να επιλέγει ένα διαφορετικό set up και να παραμένει γρήγορος βοηθάει σε μεγάλο βαθμό την κατάσταση. Αυτό είναι το μεγάλο ατού του Stoner. 

 

Παρόλο ότι ακούγονται πολλά σενάρια για τις μετακινήσεις των “τεσσάρων” κι ιδίως για την μετακίνηση του Rossi στην Ducati πολλοί πιστεύουν ότι η Ducati θα ανανεώσει το συμβόλαιο του Stoner.

Επόμενο άρθρο »

WSBK Monza: Pole position o Biaggi

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Capirossi οδηγεί στο Silverstone

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα