• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Capirossi οδηγεί στο Silverstone
Είναι εντελώς διαφορετική από την πίστα του Donington.
Νέα 08/05/2010 - 09:28

Εντυπωσιάστηκαν οι αναβάτες της ομάδας Rizla Suzuki Loris Capirossi και Alvaro Bautista από τα έργα που πραγματοποιήθηκαν στην νέα πίστα του Silverstone που θα φιλοξενήσει φέτος αγώνα των MotoGP στις 18-20 Ιουνίου. Οι δύο αναβάτες της Suzuki οδήγησαν στη νέα πίστα μαζί με τους παρουσιαστές του BBC Steve Parish (πρώην αναβάτης αγώνων ταχύτητας μοτοσυκλετών) και Jennie Gow, τον οδηγό του βρετανικό πρωταθλήματος Superbike Tommy Hill (Worx Cresent Suzuki) και τους διάσημους μουσικούς Keith Flint (Prodigy) και Richie Jones (μπασίστα των Sterophonics). 

 

Στις δηλώσεις ο Loris Capirossi ανάφερε μεταξύ άλλων τα εξής “Η σχεδίαση της πίστας έχει μεγάλο ενδιαφέρον, δεν είναι τόσο εύκολη και είναι ωραία με ελαφρά σαμαράκια σε κάποια σημεία της. Νομίζω ότι θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον να κάνουμε τον αγώνα εδώ. Είναι εντελώς διαφορετική από την πίστα του Donington, είναι πραγματικά γρήγορη και θα είναι καλή για τις μοτοσυκλέτες των MotoGP. Είναι πραγματικά πολύ φαρδιά που σημαίνει ότι δεν εύκολο να βρεις την καλύτερη γραμμή που θα σε κάνει πολύ γρήγορο γεγονός που είναι καλό. Το σίγουρο είναι ότι έχει πολλά σημεία για προσπεράσεις.” 

 

Το γεγονός πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη (6-05-2010) οπότε αντιλαμβάνεται κανείς την σπουδαιότητά του μιας και η Rizla Suzuki είναι βρετανική ομάδα. Αυτός ήταν ο λόγος που οι δύο οδηγοί των MotoGP δεν κατάφεραν να έρθουν στην Ελλάδα εφόσον με τα προβλήματα που υπήρχαν στις αεροπορικές πτήσεις δεν υπήρχε καμία εγγύηση για αν το αν θα κατάφερναν να φύγουν από την Αθήνα.

Steve Parish.
Steve Parish.
Keith Flint
Keith Flint
Loris Capirossi
Loris Capirossi

Επόμενο άρθρο »

Προς την Honda βλέπει ο Stoner

« Προηγούμενο άρθρο

Παρουσίαση της Interwetten Honda στην Βαρκελώνη

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα