• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Bagnaia: Δεν θέλω να σκέφτομαι το Πρωτάθλημα
Θέλω να επικεντρωθώ στο να μην κάνω λάθη
Νέα 03/09/2022 - 21:23

Ο Bagnaia μπήκε στις κατατακτήριες του Σαββάτου ξέροντας ότι θα αντιμετωπίσει ποινή τριών θέσεων στη σχάρα εκκίνησης επειδή εμπόδισε άλλους αναβάτες στις ΕΔ1 στο Misano.

Ο αναβάτης της Ducati, ο οποίος είναι 44 βαθμούς πίσω από τον επικεφαλής του πρωταθλήματος, Fabio Quartararo, έχοντας κερδίσει τους τρεις τελευταίους αγώνες, ήταν δεύτερος στις κατατακτήριες, αλλά θα βρεθεί στην πέμπτη θέση της σχάρας εκκίνησης.

Ο Quartararo δυσκολεύτηκε να φτάσει στην όγδοη θέση, ενώ ο Aleix Espargaro της Aprilia έφτασε προσεκτικά στην ένατη, καθώς παραδέχτηκε ότι η πτώση του στο Silverstone τον ανάγκασε να πάρει λιγότερα ρίσκα υπό αυτές τις συνθήκες.

Με το μειονέκτημα της ποινής του να ελαχιστοποιείται από την απόδοσή του στις κατατακτήριες, ο Bagnaia παραμένει σε μια θέση όπου δυνητικά θα καταφέρει να μειώσει περαιτέρω το έλλειμμα βαθμών του στο πρωτάθλημα.

Ωστόσο, παραδέχεται ότι δεν το σκέφτεται αυτό και θέλει απλώς να επικεντρωθεί στο να μην κάνει λάθη στον αγώνα.

"Δεν θέλω να σκέφτομαι αυτή την κατάσταση", είπε ο Bagnaia. "Θέλω απλώς να σκέφτομαι τον εαυτό μου, να επικεντρωθώ στον εαυτό μου. Ο αγώνας εδώ είναι μακρύς και σε δύο περιπτώσεις έκανα λάθη στο τελευταίο μέρος των αγώνων".

"Λοιπόν, θα ήθελα απλώς να είμαι έξυπνος, να καταλάβω τις συνθήκες. Θα ήθελα να είναι στεγνά, αλλά θα πρέπει να προσπαθήσω να καταλάβω γιατί ο Jack έχει καλύτερο ρυθμό εδώ από πέρυσι. Έτσι, θα είναι πολύ δύσκολο να τον κερδίσω. Αλλά θα προσπαθήσω".

 

Ο Bagnaia εξακολουθεί να είναι επιφυλακτικός σχετικά με την απειλή που αποτελεί ο Quartararo παρά το γεγονός ότι θα πρέπει να ξεκινήσει από την όγδοη θέση και παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η Yamaha όταν βρίσκεται ανάμεσα σε άλλες μοτοσυκλέτες.

"Δεν ξέρω, γιατί είναι δύσκολο", απάντησε ο Bagnaia όταν ρωτήθηκε ποιον βλέπει ως φαβορί για τον αγώνα της Κυριακής. "Κανονικά οι ΕΔ4 είναι η περίοδος δοκιμών όπου μπορείς να καταλάβεις καλύτερα. Όμως η σημερινή μέρα ήταν δύσκολη λόγω των συνθηκών".

"Σε κάθε περίπτωση, ο ρυθμός μου στις ΕΔ4 ήταν αρκετά καλός. Και νομίζω ότι οι αναβάτες της Ducati θα είναι δυνατοί, ο Fabio είναι δυνατός και οι Aprilia είναι δυνατές".

Επόμενο άρθρο »

Quartararo: Είναι πάντα το ίδιο πρόβλημα

« Προηγούμενο άρθρο

Aleix Espargaro: Στις κατατακτήριες πήγα προσεκτικά

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA