• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Catalunya: MotoGP Ζέσταμα
Ταχύτερος ο Maverick Viñales
Νέα 05/06/2022 - 11:35

Ο Maverick Viñales της Aprilia Racing ήταν ο ταχύτερος στο ζέσταμα, στο Gran Premi Monster Energy de Catalunya, ενώ ο ομόσταυλός του και κάτοχος της pole position, Aleix Espargaro, έπεσε στα τελευταία στάδια, χάνοντας το μπροστινό στην πέμπτη στροφή. Ο Viñales σημείωσε 1:40.135 στα μέσα της 20λεπτης περιόδου δοκιμών στο Circuit de Barcelona-Catalunya και ο Espargaro τελικά πήρε την πέμπτη θέση χάρη στο 1:40.367 που είχε σημειώσει λίγα λεπτά αργότερα. 

Διαχωρίζοντας τις δύο Aprilia στα φύλλα χρόνου ήταν οι δύο Ducati της Gresini και ο Alex Rins. Ο Enea Bastianini, ο οποίος θα προσπαθήσει να κερδίσει έδαφος από τη 14η θέση στο grid όταν σβήσουν τα φώτα της εκκίνησης, ήταν μόλις 0,006 δευτερόλεπτα πίσω από τον Aleix, έχοντας σημειώσει 1:40.141, ενώ ο Fabio Di Giannantonio σημείωσε 1:40.248 και ο Rins 1:40.361. 
Στην έκτη θέση ήταν ο Brad Binder, με τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή του 2020, Joan Mir, να τον ακολουθεί. 


Ο Miguel Oliveira έκανε τον όγδοο καλύτερο χρόνο, ενώ την δεκάδα έκλεισαν οι Yamaha των Franco Morbidelli και Andrea Dovizioso. 


Υπήρξαν καλά νέα για την LCR Honda Castrol καθώς ο Alex Marquez, ο οποίος έχασε τις ΚΑΤ1 μετά από ένα δυσάρεστο ατύχημα στις ΕΔ4, κρίθηκε ικανός να συμμετάσχει και έκανε χρόνο 1:40.698 που ήταν αρκετά καλό για την 11η θέση. Ο δοκιμαστής αναβάτης της Ducati, Michele Pirro, είχε μια πτώση στην δεύτερη στροφή και τερμάτισε το ζέσταμα στην 22η θέση. 

 

Επόμενο άρθρο »

Νίκη του Guevara με σχεδόν δύο δευτερόλεπτα διαφορά

« Προηγούμενο άρθρο

Bagnaia: Θα είναι ένας αγώνας επιβίωσης

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα